ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Με  σύνθημα “σκέφτομαι συλλογικά, δρω οικολογικά ” θα πραγματοποιηθούν για άλλη μια χρονιά τα Εαρινά στο χώρο του παλιού γηπέδου ποδοσφαίρου των Ταγαράδων, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019. 
Τα ΕΑΡΙΝΑ είναι η κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση του Κέντρου Πολιτισμού Ταγαράδων, που διοργανώνεται με τη λήξη των μαθημάτων των καλλιτεχνικών τμημάτων που προσφέρει και την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Παράλληλα, είναι αφιερωμένη στην προστασία και την αναβάθμιση του περιβάλλοντος, τον πολιτισμό αλλά και τον εθελοντισμό!
Στα φετινά ΕΑΡΙΝΑ όλοι μαζί δημιουργούμε και εργαζόμαστε για το περιβάλλον, συνεχίζουμε και εμπλουτίζουμε τον Πολιτισμό του τόπου, ανοίγουμε νέους ορίζοντες με δράσεις που στοχεύουν στην αφύπνιση και στηρίζονται στην ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών στο πλαίσιο της προσφοράς και της αλληλεγγύης!

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που ξεκινούν στις 8 το βράδυ του Σαββάτου παρουσιάζεται ακολούθως:

20:00 Καλωσόρισμα
20:15 Επίδειξη Παιδικού Τμήματος Suibukan Karate Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ταγαράδων. Διδασκαλία: Αιμιλιάνα Νικολαΐδου, Παύλος Βλάχος
20:30 Χορευτική Παράσταση από το Παιδικό Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Πολιτισμού Ταγαράδων. Διδασκαλία: Ελένη Γκαρμίρη
20:45 Χαιρετισμοί επισήμων
21:00 Παραδοσιακοί χοροί από τη Θεσσαλία
Μορφωτικός Σύλλογος Γλάυκης
Διδασκαλία: Σωτήρης ΚΑραβασίλης
21:15 Παραδοσιακοί χοροί από τον Πόντο
Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος.
Διδασκαλία: Γιώργος Μιχαηλίδης
21:40 Παραδοσιακοί χοροί από τον Πόντο
Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ταγαράδων.
Διδασκαλία: Χρήστος Δράμαλης
22:00 Παραδοσιακό – Λαϊκό γλέντι

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο