Οκτ
17
2014

κατάλογοςΟλοκληρώθηκε η προμήθεια που αφορούσε υποδομές στον τομέα της εκπαίδευσης και ειδικότερα την προμήθεια εξοπλισμού των σχολικών μονάδων ειδικής αγωγής του 1ου ΕΕΕΕΚ Θέρμης και το ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α΄βαθμίδας Θέρμης.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκε η προμήθεια υπολογιστών – μηχανών γραφείου/ συσκευών ήχου και εικόνας, διαδραστικών πινάκων, επίπλων, εξοπλισμού φυσιοθεραπείας και γυμναστικής αθλοπαιδιών και ψυχοκινητικής αγωγής, εξοπλισμού εργαστηρίων αυτόνομης διαβίωσης, εξοπλισμού εργαστηρίων μηχανολογίας – ηλεκτρολογίας και λοιπού εξοπλισμού (μουσικά όργανα).

Η εκπαίδευση στα παραπάνω σχολεία είναι εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί στη σωστή της βάση χωρίς τον ειδικό εξοπλισμό ο οποίος ήταν σχετικά ελλιπής δεδομένου ότι η τελευταία προμήθεια έγινε από τον Ο.Σ.Κ. πριν κάποια χρόνια.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 109.860,50 €, με χρηματοδότηση από το Π.Ε.Π. Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013.© Ανάπτυξη και Σχεδίαση: υπηρεσία Πληροφορικής Δήμου Θέρμης και Ερευνητική ομάδα URENIO Περιεχόμενο: γραφείο τύπου Δήμου Θέρμης