Συμβουλευτική Υποστήριξη Σχολικών Κοινοτήτων

Ιαν
14
2019

Την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου, στις 18:00 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Θέρμης Τριαδίου, πραγματοποιείται η πρώτη συνάντηση της Σχολής Γονέων που τα παιδιά τους πηγαίνουν σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Τριαδίου. Στη διάρκεια της πρώτης συνάντησης θα αποφασιστεί από τους συμμετέχοντες η θεματολογία των συναντήσεων και θα οριστικοποιηθούν οι ώρες και οι ημερομηνίες του συνόλου των οκτώ συναντήσεων της ομάδας Η είσοδος στην αίθουσα συναντήσεων (cibo) πραγματοποιείται από την πίσω πλευρά του σχολείου (είσοδος παλιού νηπιαγωγείου).

Οι Σχολές Γονέων στο πλαίσιο του προγράμματος συμβουλευτικής στήριξης σχολικών κοινοτήτων του Δήμου Θέρμης

Συνέχεια »

Δεκ
4
2018

imagesΞεκινά σήμερα Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 το πρόγραμμα «Ορθή Χρήση & κίνδυνοι Διαδικτύου». Συγκεκριμένα, σήμερα στον πρώτο όροφο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Θέρμης, στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του προγράµµατος  για γονείς. Σύμφωνα με το Στέλιο Αποστόλου, τον αντιδήμαρχο Παιδείας “το πρόγραμμα για την “Ορθή Χρήση και τους κινδύνους στο διαδίκτυο” απευθύνεται σε γονείς, δημιουργήθηκε για να απαντήσει στην ανάγκη στήριξής τους ,που διαπιστώθηκε μετά από αιτήματα των ίδιων των γονιών και εντάσσεται για πρώτη φορά στις δράσεις του προγράμματος συμβουλευτικής υποστήριξης σχολικών κοινοτήτων του δήμου Θέρμης”.

Συνέχεια »

Νοέ
26
2018

banner_sxoleiaΤην Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της Σχολής Γονέων με παιδιά πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης για την Δημοτική Ενότητα Θέρμης, Στη διάρκεια της πρώτης συνάντησης θα αποφασιστεί από τους συμμετέχοντες η θεματολογία και θα οριστικοποιηθούν οι ώρες και ημερομηνίες του συνόλου των οκτώ (8) συναντήσεων της ομάδας.

Διεύθυνση 2ου Δημοτικού Σχολείου: Μανδρίτσας 2, Θέρμη 570 01

Τηλέφωνο: 231 046 3445

 

Νοέ
8
2018

fwto 1Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις δράσεις συμβουλευτικής του προγράμματος συμβουλευτικής υποστήριξης σχολικών κοινοτήτων 2018-19 που υλοποιεί η αντιδημαρχία Παιδείας του δήμου Θέρμης σε συνεργασία με την ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε. Πρόκειται για τις σχολές γονέων, το πρόγραμμα για την Ορθή Χρήση και τους Κινδύνους στο Διαδίκτυο για γονείς και η Ατομική & Οικογενειακή Συμβουλευτική Στήριξη.

Σχολές Γονέων

Συνέχεια »

Νοέ
5
2018

fwto 1

Στο πλαίσιο έναρξης του προγράμματος της Συμβουλευτικής υποστήριξης των Σχολικών Κοινοτήτων του Δήμου Θέρμης για το σχολικό έτος 2018-2019 πραγματοποιούνται ενημερωτικές συναντήσεις σε κάθε δημοτική κοινότητα του Δήμου μας, οι οποίες απευθύνονται στους Διευθυντές, στα μέλη συλλόγων διδασκόντων Νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων καθώς επίσης και στους Προέδρους των συλλόγων και κηδεμόνων μαθητών σχολικών μονάδων του Δήμου μας. Κατά τις συναντήσεις θα γίνεται ενημέρωση για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τη δυνατότητα αξιοποίησής τους από τις σχολικές μονάδες του Δήμου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα των ενημερωτικών συναντήσεων σήμερα Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018 θα γίνει συνάντηση στο 1ο Δημοτικό σχολείο Πλαγιαρίου για τους εκπαιδευτικούς, ενώ θα ακολουθήσει ενημερωτική συνάντηση στις 18.30 σήμερα το απόγευμα στο χώρο του 1ου Δημοτικού σχολείου Θέρμης για τους γονείς. 

Συνέχεια »© Ανάπτυξη και Σχεδίαση: υπηρεσία Πληροφορικής Δήμου Θέρμης και Ερευνητική ομάδα URENIO Περιεχόμενο: γραφείο τύπου Δήμου Θέρμης