Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

Στις 19 Οκτωβρίου 2019 εκατοντάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στο Walk For Freedom, μια πορεία που στόχο έχει την αφύπνιση και ενημέρωση του κοινού για την εμπορία ανθρώπων.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 19 Οκτωβρίου δίνουμε ραντεβού  στις 11 το πρωί στην Πλατεία Παραμάνας στην Θέρμη. Περισσότερες πληροφορίες για την διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα ανακοινωθούν με νέο δελτίο τύπου τις αμέσως επόμενες ημέρες. Οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες μας μπορούν να επισκέπτονται για δηλώσεις συμμετοχής τον ιστότοπο :

https://www.a21.org/app/registration-intl/?store=4&event=2653&lang=en

H συμμετοχή στην πορεία είναι ελεύθερη, δωρεάν και απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας!

Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ενημερώστε ακόμα περισσότερους:

Στον ιστότοπο https://www.facebook.com/events/2217317658374014/ θα βρείτε λεπτομέρειες για την εκδήλωση της Θέρμης.
Δηλώσεις Συμμετοχής μπορείτε να υποβάλλετε στον ιστότοπο:
https://www.a21.org/app/registration-intl/?store=4&event=2653&lang=en.
Εάν αντιμετωπίσετε δυσκολία στην υποβολή της αίτησης, μη διστάσετε να έρθετε σε επαφή με την οργάνωση:

Πείτε στους φίλους σας στο facebook, twitter, και instagram ότι θα συμμετέχετε στο Walk και γιατί θα συμμετέχετε, ενθαρρύνετέ τους να έρθουν κι αυτοί μαζί σας, και ανεβάστε φωτογραφίες από το event με το hashtag #WalkForFreedom.

Επίσης, δίνεται η δυνατότητα παραγγελίας μπλούζας για την εκδήλωση στη συμβολική τιμή των 5€, έσοδα τα οποία διατεθούν στον Α21.

Αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας :
Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο wff.thermi@gmail.com για οποιαδήποτε απορία σχετική με το Walk for Freedom στην Θέρμη ή στο τηλέφωνο 2313-300739 επιλέγοντας το 1 για κέντρο κοινότητας και έπειτα το 2 για κοινωνικό λειτουργό. Μπορείτε να απευθύνεστε στην υπάλληλο του Κέντρου Κοινότητας και Υπεύθυνη της Εκδήλωσης κα Μορφίδου Μαρία.

Υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι παγιδευμένοι στη σκλαβιά στη χώρα μας.
Ελάτε μαζί μας για να δώσουμε ένα δυνατό μήνυμα, να δείξουμε πως οι ανθρώπινες ζωές έχουν αξία και δεν είναι για πώληση!


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο