|

Δεν υπάρχει Χάρτης

Date/Time
Date(s) - 11/09/2022
18:00

Categories No Categories


🚩🎉 Για πρώτη φορά ο Δήμος Θέρμης ετοιμάζει μια μοναδική ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 🎈!
📌Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου ο Σκεπαστός Πεζόδρομος Θέρμης κλείνει για τα αυτοκίνητα το απόγευμα και γεμίζει χρώματα, φωνές, ήχους και ζωντάνια!
🎊 Όλα τα τμήματα Πολιτισμού του Δήμου θα είναι παρόντα σε μια γιορτή που φέρνει μικρούς και μεγάλους κοντά στη Μουσική, τα Εικαστικά, τον Χορό, τις Χορωδίες, το Θέατρο, τις Ορχήστρες , την Ρυθμική , τα βιβλία και τόσα ακόμη που σας κρατάμε για έκπληξη!
Συμμετέχουν τα τμήματα
👉 παιδικής Χορωδίας 🎙️🎼 με την Ειρήνη Μαραντίδου,
👉 Χορωδίας Ενηλίκων 🎙️ Νίκος Αστρινίδης με την Βασιλική Κατσούκα,
👉 Χορωδίας Ενηλίκων 🎙️🎶 με την Ελευθερία Μεταξά
👉 Ορχήστρας σαξοφώνων 🎷 Ku Klux Sax με τον Θεόφιλο Σωτηριάδη,
👉 Σύνολο Εγχόρδων 🎸 Δ.Ω.Θ -Spira Minore / Καλλιτεχνική Διεύθυνση Δήμητρα Κατιώνη
👉 Τμήμα Μονωδίας – Φωνητικής 🎙️🎼 έκφρασης με την καθηγήτρια Θάλεια Μαυρίδου και τον καθηγητή Κωσταντίνο Κατσάρα.
👉 Λαϊκής ορχήστρας Ωδείου 🪕🎻🎺🎹🎸🎷🥁 Θέρμης με τον Παύλο Παπαδόπουλο όπως επίσης και διάφορα άλλα τμήματα οργάνων του Ωδείου 🎼🎵🎶 με επικεφαλή τον διευθυντή του Ωδείου Θεόδωρο Γκρούνη!
🎯 Σκοπός μας να φέρουμε σε επαφή τα παιδιά με την μουσική και να τους δείξουμε πόσο διασκεδαστικό είναι!
👉 Επίσης το τμήμα των εικαστικών 🎨🖼️ με την διευθύντρια Eύα Κωνσταντινίδου θα είναι παρών με τις καθηγήτριες Δήμητρα Κερεφιάδου και Ιωάννα Φάκα οργανώνοντας διάφορες δράσεις για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους από ζωγραφική μέχρι ντεκουπάζ και άλλες τεχνικές!
👉 Τα τμήματα χορού 🩰👡👯💃🕺 με τις καθηγήτριες και μαθήτριες αλλά και την διευθύντρια Σοφία Τσαμασλίδου για να δοκιμάσετε αν μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα!
👉 Η δημοτική 📖📚 βιβλιοθήκη-Πινακοθήκη με τις όμορφες όπως πάντα δράσεις της!
👉 Θα απολαύσουμε από κοντά τους μικρούς μας φίλους από διάφορους πολιτιστικούς-χορευτικούς συλλόγους με τις παραδοσιακές τους φορεσιές να μας χορεύουν τραγούδια 🎼 του τόπου μας!
👉Το τμήμα θεάτρου 🎭 με επιβλέπων τον Λάλο Θεόφιλο και τους καθηγητές του Δημήτριο Χατζηθεοδοσίου σε δράση για να σας βάλουμε πρωταγωνιστές στα αυτοσχέδια έργα μας!
👉 Κλείσιμο Γιορτής Πολιτισμού με το σύνολο: Ερωδιός
Ίρις Ροδίτου φωνητικά🎙️ – μπεντίρ
Βικτώρια Σιαμέτη πιάνο🎹
Γιάννης Ποιμενίδης Βιολί 🎻
Νάσος Tζογάνης μπεντίρ 🥁-κρουστά
Γιώργος Νεράντζης κιθάρα🎸
👊 Ζητάμε θερμά από όλους τους φίλους που θα έρθουν στη γιορτή μας, ως ένδειξη αλληλεγγύης και πολιτισμού να ενισχύσουν με τρόφιμα🥫 και είδη πρώτης ανάγκης🧴 τις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θέρμης το οποίο πρέπει να ενισχύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις!
Συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη καθαρισμού και προσωπικής υγιεινής.
📌 Από τις 🕕18.00 το απόγευμα μέχρι και τις 🕘21.00 θα σας περιμένουμε για να περάσουμε ένα όμορφο και πολύ δημιουργικό απόγευμα μαζί σας!
🚩ΘΕΡΜΗΣ ΔΡΩΜΕΝΑ 2022
Διοργάνωση Πολιτισμός-Αθλητισμός Δήμου Θέρμης
Υπό την Αιγίδα του Δήμος Θέρμης
Με την υποστήριξη της Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών Θέρμης και την Κοινότητα Θέρμης – Τριαδίου Δήμου Θέρμης ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ Πολιτισμός-Αθλητισμός Δήμου Θέρμης


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window