Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Κέντρα δια βίου μάθησης|

logotypa

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Κ.Δ.Β.Μ.) ΔΗΜΟΥ  ΘΕΡΜΗΣ

ΕΝΑΡΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  

Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες ότι το Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Θέρμης, που συστάθηκε με τη συνεργασία του Δήμου Θέρμης και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (διά της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και του Ιδρύματος Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης), θα δεχθεί συμπληρωματικές αιτήσεις για  9 δωρεάν προγράμματα γενικής εκπαίδευσης ενηλίκων, τα οποία μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες  (18 ετών και άνω) κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης.

Τα  εκπαιδευτικά αυτά προγράμματα  που θα υλοποιηθούν μέχρι και το Μάιο του 2014 είναι τα εξής: 1) Ρωσικά για τον τουρισμό (3 τμήματα) 2) Διαχείριση διαπροσωπικών σχέσεων 3) Ιστορία της Τέχνης  4) Αγροτική επιχειρηματικότητα 5) Διακόσμηση εσωτερικών χώρων 6) Δημιουργία ιστοσελίδας και  7) Εικαστικό εργαστήρι.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα μάθησης απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης και η προσκόμιση αντιγράφου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Η σειρά προτεραιότητας καθορίζεται απ’ την ημερομηνία υποβολής της αίτησης και επομένως προηγούνται οι αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί το Σεπτέμβριο του 2013. Ειδικά για τα τμήματα των Βασιλικών και της Μίκρας οι κάτοικοι των δημοτικών αυτών ενοτήτων προηγούνται των υπολοίπων. Σε όσους ολοκληρώνουν τα προγράμματα χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης απ’ το Δήμο και το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής από 20/1/2014 έως και 24/1/2014. Την αίτηση μπορείτε  να κατεβάσετε και από εδώ:  Aitisi_ekpaideyomenou_Thermi_2014

Για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων:

Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Θέρμης (Θέρμη, Ταβάκη 28, 1ος όροφος, τηλ. 2310-466133, 2310-466.555, fax: 2310466512, e-mail:  kdvm@dimosthermis.gr, kdvm.thermis@gmail.com),  Δευτέρα – Παρασκευή  09:00- 17:00

Για υποβολή αιτήσεων;

  • Δημοτική Ενότητα Θέρμης, Δημαρχείο, Δημοκρατίας 1, Δευτέρα – Παρασκευή  07:30- 15:30
  • Δημοτική Ενότητα Μίκρας, κτήριο δημοτικών υπηρεσιών (πρώην Δημαρχείο), Τρίλοφος, Δευτέρα – Παρασκευή  07:30- 15:30.
  • Δημοτική Ενότητα Βασιλικών, κτήριο δημοτικών υπηρεσιών (πρώην Δημαρχείο), Βασιλικά Δευτέρα – Παρασκευή  07:30- 15:30.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας- Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο). και το Ελληνικό Δημόσιο.

logotypa2


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο