Ανακοινώσεις|

kdbm Tη λήξη του εκπαιδευτικού έτους 2014- 2015 ανακοινώνει τo Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Θέρμης. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους λειτουργίας του Κ.Δ.Β.Μ. υλοποιήθηκαν 50 τμήματα μάθησης απ’ όλες τις θεματικές ενότητες με τη συμμετοχή χιλίων περίπου εκπαιδευόμενων στη Θέρμη, τον Τρίλοφο, το Πλαγιάρι, τα Βασιλικά και τον Άγιο Αντώνιο.

Η ανακοίνωση του Κ.Δ.Β.Μ. συνεχίζεται ως εξής: με χαρά ενημερώνουμε τους πολίτες του Δήμου Θέρμης και τους εκπαιδευτές μας ότι η λειτουργία όλων των Κ.Δ.Β.Μ. παρατάθηκε, καταρχήν, μέχρι τις 29/2/2016.

Επομένως, το επόμενο εκπαιδευτικό έτος (2015-2016) θα ξεκινήσει κανονικά μετά το Δεκαπενταύγουστο με τη δημοσίευση της Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων των υποψήφιων εκπαιδευόμενων. Η περίοδος υποβολής των αιτήσεων ορίζεται απ’ την 1η έως και τις 11 Σεπτεμβρίου και τα πρώτα εκπαιδευτικά προγράμματα θα ξεκινήσουν την 1η Οκτωβρίου 2015.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι, λόγω της μη λειτουργίας εκπαιδευτικών τμημάτων, το γραφείο του Κ.Δ.Β.Μ. θα παραμείνει κλειστό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Παραλαβή βεβαιώσεων για εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές απ’ το γραφείο μας από την 1η Σεπτεμβρίου. Η ηλεκτρονική επικοινωνία θα εξυπηρετείται κανονικά.

Tα στοιχεία επικοινωνίας του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Θέρμης είναι:
Διεύθυνση: Αποστόλου και Γρηγορίου Ταβάκη 28, 1ος όροφος, Θέρμη 570 01
Τηλ.: 2310-466555, 2310-466133
Φαξ: 2310-466512
Ε-mail: kdvm.thermis@gmail.com
Facebook: ΚΔΒΜ Δήμου Θέρμης

Ευχόμαστε σε όλους τους απόφοιτους, τους εκπαιδευτές μας και τους δημότες της Θέρμης
Καλό Καλοκαίρι!

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας- Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο