Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

Από τον Ιούνιο έως τις 10 Σεπτεμβρίου η Μυρτώ Δημητρίου Κοιν. Ανθρωπολόγος- Instructor ORIGAMI- Κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες παρουσιάζει πίνακες και τρισδιάστατα έργα φτιαγμένα με την ιαπωνική εικαστική τέχνη της χαρτοδιπλωτικής, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Future Library στο ΠΚΘ!

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να ξεδιπλώσουν τα μυστικά του origami και να συμμετέχουν στα ΔΩΡΕΑΝ εργαστήρια δημιουργώντας μοναδικά καλλιτεχνήματα με ένα κομμάτι χαρτί!

Η Έκθεση περιλαμβάνει έργα της δημιουργού εμπνευσμένα από την ελληνική λαογραφία- ιστορία, μιας που ως Κοιν. Ανθρωπολόγος συνδύασε την ελληνική με την ιαπωνική τέχνη αναπαριστώντας μοτίβα ελληνικών κεντημάτων από τη συλλογή της Αμαλίας Μεγαπάνου του Μουσείου Μπενάκη, ψηφιδωτά του Αρχαιολογικού Μουσείου Θεσσαλονίκης καθώς και θέματα από την μυθολογία και την αρχαία Ελλάδα!

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την νέα συλλογή έργων «Γλυπτική και βιβλία» καθώς και πολλά τρισδιάστατα έργα φτιαγμένα από χαρτί!

Εμπνευσμένη από την εκστρατεία φιλαναγνωσίας δημιούργησε μία κατασκευή με βιβλία με το μήνυμα «Ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια της Γνώσης… Η Γνώση σώζει…»


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο