Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις|

κατάλογος
KAΠΝΙΣΜΑ; ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ!! Ελάτε να πούμε, ΟΧΙ στο κάπνισμα όλοι μαζί, στις 3 Οκτώβρη στη νέα παραλία Θεσσαλονίκης (πίσω από το Βασιλικό Θέατρο) από τις 18.00-21.00.  

Εκδήλωση για την πρόληψη του καπνίσματος και την προαγωγή της υγείας θα πραγματοποιήσουν τα Κέντρα Πρόληψης Νομού Θεσσαλονίκης, ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΦΑ, ΕΛΠΙΔΑ, ΠΥΞΙΔΑ & ΣΕΙΡΙΟΣ στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της εκστρατείας now we move.
Η εκδήλωση ευαισθητοποίησης εντάσσεται στη συστηματική προσπάθεια που επιτελείται τα τελευταία χρόνια από τα Κέντρα Πρόληψης και την ομάδα εργασίας ΚΑΠΝΙΣΜΑ; ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ σε δημοτικά σχολεία των νομών Θεσσαλονίκης, Ροδόπης, Ξάνθης με την αξιοποίηση του ολιστικού προγράμματος πρόληψης ΚΑΠΝΙΣΜΑ; ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.Καθώς η σωματική άσκηση και η αποχή από το κάπνισμα συμβάλλουν στην καλύτερη σωματική και ψυχική υγεία παιδιών και ενηλίκων τα Κέντρα Πρόληψης «πάνε παραλία» για να κινηθούν μαζί με τους πολίτες και να ενημερώσουν κάθε ενδιαφερόμενο, μικρό και μεγάλο.
Η εκδήλωση περιλαμβάνει:
• Περίπτερο ενημέρωσης
• Προβολή video ευαισθητοποίησης για παιδιά (από το εκπαιδευτικό υλικό ΚΑΠΝΙΣΜΑ; ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ)
• Δραστηριότητες για παιδιά και εφήβους
• Μουσικοχορευτικό δρώμενο
Παιδιά, νέοι, γονείς, εκπαιδευτικοί ελάτε στην παραλία να κινηθείτε μαζί μας να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα ΚΑΠΝΙΣΜΑ; ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ. Αν θέλετε φέρτε μαζί σας ένα ταλαιπωρημένο λευκό μπλουζάκι, φορέστε άνετα ρούχα και παπούτσια και τα άλλα αφήστε τα στην πρόληψη.
Now we move! Κινούμαστε προς τη νέα παραλία Θεσσαλονίκης (πίσω από το Βασιλικό Θέατρο. Το ραντεβού μας είναι στις 18.00 και έως τις 21.00 θα είμαστε εκεί για εσάς.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο