Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Οκτώ προγράμματα επιδοτούμενης επαγγελματικής και επιχειρηματικής κατάρτισης προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της Τοπικής Αγοράς προσφέρονται σε ανέργους, νέους επιστήμονες και αγρότες που είναι κάτοικοι του Δήμου Θέρμης στο πλαίσιο του Συμφώνου Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης που υλοποιείται από την Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠΡΩΤ.Α.».

 Τα οκτώ αυτά προγράμματα αφορούν τομείς όπως η πράσινη επιχειρηματικότητα, οι βιολογικές καλλιέργειες, οι υπηρεσίες επισιτισμού, οι πωλήσεις, οι σύγχρονες τεχνικές παραγωγής και επεξεργασίας τροφίμων, η υγεία και η φροντίδα κατ’ οίκον.

Αν είστε άνεργος/η, νέος/α επιστήμονας, αγρότης/ισσα ή αν γνωρίζετε συμπολίτες μας που μπορεί να ανήκουν σε κάποια από αυτές τις ομάδες σας καλούμε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα «Σύμφωνο Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης» που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη  14 Μαΐου και ώρα 09:30 στο Κέντρο Πολιτισμού Ν. Ραιδεστού.

Το Σύμφωνο Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης έχει στόχο την ένταξη στην απασχόληση, την ενίσχυση νέων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και την ανάδειξη νέων βιώσιμων πεδίων επιχειρηματικής δραστηριότητας, μέσα από δράσεις Πληροφόρησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης.

130508_PROGRAMMA_final

Πληροφορίες: κα Ελευθερία Πήτα, τηλ. 2310461258

 

 

Σχέδιο Δράσης «Σύμφωνο Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης», Δράση 7 «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση Προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας», κατηγορία παρέμβαση 1: «Ενεργητικές Πολιτικές Απασχόλησης»  του Θεματικού Άξονα Προτεραιότητας 3 «Διευκόλυνση της Πρόσβασης στην Απασχόληση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 2007-2013» του ΕΣΠΑ.

Συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και εθνικούς πόρους.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο