Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου|

ταεκβοντοΔιαβούλευση με παράγοντες των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων, που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Θέρμης, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Θέρμης, στο πλαίσιο της θεσμοθέτησης νέων κανόνων στην παραχώρηση και χρήση δημοτικών αθλητικών και πολιτιστικών υποδομών.

Τους εκπροσώπους των συλλόγων ενημέρωσαν για τα νέα δεδομένα, ο Δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρησης Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Αθλητισμού, Δήμητρα Χίνη και Σταύρος Κουγιουμτζίδης.

Στη συνάντηση παρουσιάστηκε η πολιτική του δήμου στους ιδιαίτερα σημαντικούς τομείς του αθλητισμού και του πολιτισμού καθώς και η νέα προσέγγιση στον τομέα της παραχώρησης των υποδομών του δήμου, κυρίαρχο χαρακτηριστικό της οποίας είναι η θεσμοθέτηση του συμφωνητικού παραχώρησης αθλητικών και πολιτιστικών εγκαταστάσεων. Με τον τρόπο αυτό τίθενται συγκεκριμένοι όροι και υποχρεώσεις στη χρήση και λειτουργία των εγκαταστάσεων αυτών από συλλόγους. Μετά την ολοκληρωμένη ανάλυση όλων των όρων που διέπουν το συμφωνητικό, ακολούθησε συζήτηση πάνω στο σύνολο των θεμάτων, που σχετίζονται με τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής. Συνολικά παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από 27 συλλόγους.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο