Ανακοινώσεις, Ενημέρωση, Κέντρα δια βίου μάθησης|

logotypa

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Κ.Δ.Β.Μ.) ΔΗΜΟΥ  ΘΕΡΜΗΣ

ΠΟΡΕΙΑ  ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΘΗΣΗΣ- ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

To Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Θέρμης συνεχίζει με επιτυχία τη λειτουργία του. Μέχρι και τον τρέχοντα μήνα (Μάρτιος 2014) έχουν υλοποιηθεί 39 τμήματα μάθησης απ’ όλες τις θεματικές ενότητες με τη συμμετοχή 780 περίπου εκπαιδευόμενων στη Θέρμη, τον Τρίλοφο και τα Βασιλικά. Την περίοδο αυτή είναι ενεργά 12 τμήματα στις θεματικές ενότητες των ξένων γλωσσών, της πληροφορικής, του πολιτισμού και της οικονομίας.   

Για τον επόμενο μήνα (Απρίλιο) έχουν προγραμματιστεί τα τελευταία 9 τμήματα (180 εκπαιδευόμενοι) για την τρέχουσα εκπαιδευτική χρονιά 2013-2014. Αγγλικά, Ισπανικά, Φωτογραφία, Ηλεκτρονική Επιχειρηματικότητα και Αγωγή Υγείας (Θέρμη)- Διακόσμηση και Διαδικτυακά εργαλεία στην καθημερινή ζωή (Βασιλικά)- Ρώσικα (Τρίλοφος)- Αγωγή Υγείας (Πυροσβεστική Αεροδρομίου).

Επίσης με χαρά ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 28/3 και ώρα 18:00 θα γίνει στο Πολιτιστικό Κέντρο της Θέρμης η απονομή στους εκπαιδευόμενους των βεβαιώσεων συμμετοχής για όλα τα τμήματα που ολοκληρώθηκαν μέχρι και τον Ιανουάριο του 2014. Σας περιμένουμε όλες και όλους.

Tα στοιχεία επικοινωνίας του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Θέρμης  είναι:

Διεύθυνση: Απ. & Γρ.  Ταβάκη 28, 1ος όροφος, Θέρμη

Τηλ.: 2310-466133, 2310-466555

Φαξ: 2310-466512

Ε-mail: kdvm.thermis@gmail.com

Facebook

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 09:00- 17:00

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας- Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

χωρίς τίτλο


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο