ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

genikh xamogelasthΤο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης επέλεξε η βραβευμένη εθελοντική πρωτοβουλία Όλοι Μαζί Μπορούμε μετά από πρόταση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, για τη δωρεά τροφίμων που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της «Μέρας Μαγιού», της ανοιξιάτικης γιορτής της Σχολής.  Η συγκεκριμένη εκδήλωση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή 7 Μαΐου και στη διάρκειά της χιλιάδες επισκέπτες γνώρισαν τη δράση, τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα της  Σχολής (όπως το Perrotis College, το ΕΠΑΛ, το Γενικό Λύκειο, το δημοτικό σχολείο και τον παιδικό σταθμό) ενώ παρακολούθησαν και δεκάδες ψυχαγωγικά και πολιτιστικά δρώμενα. Για κάθε εισιτήριο της εκδήλωσης, η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market προσέφερε ένα πακέτο από τρόφιμα και είδη προσωπικής φροντίδας για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Στη Μέρα Μαγιού κόπηκαν 3000 εισιτήρια. Ωστόσο τα MyMarket προσέφεραν σήμερα 3500 πακέτα τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής, για να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Θέρμης. 

Να σημειωθεί πως το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης, στηρίζει σήμερα 350  νοικοκυριά, που προέρχονται από όλους τους οικισμούς του Δήμου και αντιμετωπίζουν προβλήματα φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού. Ανάμεσά τους, σύμφωνα με τις εκθέσεις παρακολούθησης των κοινωνικών μας λειτουργών, υπάρχουν άστεγοι, ηλικιωμένοι χωρίς εισοδήματα, άνεργοι πολίτες και πάρα πολλές  οικογένειες με μικρά παιδιά.

Στη σημερινή εκδήλωση ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος καλωσόρισε αυτή την πρωτοβουλία ενίσχυσης της λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και ευχαρίστησε το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ την Αμερικανική Γεωργική Σχολή και την ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market για τη γενναία προσφορά τους. «Πρωτοβουλίες σαν τη σημερινή δίνουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία παρά τις δύσκολες μέρες που διανύει παραμένει όρθια, επιπλέον εφόδια, δύναμη και κουράγιο να συνεχίσει να προσφέρει και να βοηθά το συνάνθρωπο συμπολίτη.

genikh Dhmarxos prwto planodhmarxow metafora trofimwn 1dhmarxow metafora trofimwn 1

Όλοι Μαζί Μπορούμε και σε ότι αφορά την Αυτοδιοίκηση δεσμευόμαστε να αξιοποιούμε στο έπακρο κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει στην επίτευξη της κοινωνικής μας δράσης, απέναντι στους ολοένα και αυξανόμενους συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη», ανέφερε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Ο Πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Δρ. Πάνος Κανέλης τόνισε πως επιλέχτηκε ο Δήμος Θέρμης και το Κοινωνικό του Παντοπωλείο για τη δωρεά των τροφίμων που συγκέντρωσε η Ανοιξιάτικη Γιορτή της Σχολής, καθώς η ίδια η Σχολή βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου και είναι φυσικό επόμενο, να προηγείται σε κάθε επίπεδο  κοινωνικής προσφοράς και συνεργασίας. «Όλοι Μαζί Μπορούμε αρκεί να κοιτάξουμε τον πλησίον μας και τις ανάγκες του», σημείωσε ο κ. Κανέλης.

forthgo kontikh kai koinwniko prathriokoinwniko pant my market 1xeirapsia my market

Η εκπρόσωπος του Ομίλου METRO και της ελληνικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ My Market κ. Δήμητρα Δασκαλάκη εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση και ευχαρίστηση του Ομίλου, που κατάφερε να είναι πιστός στο σημερινό ραντεβού του, παραδίδοντας στο Δήμαρχο Θέρμης κ. Παπαδόπουλο και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο,  3500 πακέτα τροφίμων και ειδών προσωπικής υγιεινής από τα οποία θα ωφεληθούν 350 οικογένειες που διαμένουν σε όλους τους οικισμούς του Δήμου.Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής Δρ .Πάνος Κανέλης, οι εκπρόσωποι του Ομίλου METRO και της ελληνικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ My Market Δήμητρα Δασκαλάκη, Κωνσταντίνος Φουρνιάδης και Παναγιώτης Αικατερίνης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Θέρμης Δρ. Γιώργος Κουλαουζίδης, ο Διευθυντής του ΕΠΑΛ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Δημήτρης Σλαβούδης και μαθητές της Σχολής.

thumbnail_kanellis-daskalaki-papadopoulosdhmarxow Kanelhsfwto genikh 4

 

 

 

 

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο