Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΠΡΩΤ.Α.» με Συντονιστή Εταίρο την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ» Α.Ε., υλοποιεί το Σχέδιο Δράσης «Σύμφωνο Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης».

Μεταξύ των κύριων στόχων της δράσης είναι και η εξοικείωση των συνεργαζόμενων επιχειρηματιών με την έννοια και τις πρακτικές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ως εργαλείο απόκτησης συγκριτικού πλεονεκτήματος στη σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά. Για το λόγο αυτό υλοποιούνται συνολικά 3 δίωρες συναντήσεις εκπαίδευσης – ενημέρωσης επιχειρηματιών οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Θέρμης.

Η 2η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 και ώρα 18:00 έως 20:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμης στα Βασιλικά.

Η 3η συνάντηση  είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη  30 Απριλίου 2014 και ώρα 18:00 έως 20:00 στην αίθουσα 1 του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης (Δημητρίου-Καραολή & Καπετάν Χάψα, 57001 Θέρμη).

Επιχειρηματίες του Δήμου Θέρμης οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Οργάνωσης του Δήμου Θέρμης, κ. Στέργιο Πραλακίδη, τηλ. 2313300762, ηλ. ταχ. s.pralakidis@dimothermis.gr και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο