Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις|

ΕΟΜ 1-11-2012Το Περιφεριακό Γραφείο του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων που εδρεύει στο Π.Γ.Ν.Θ. ”ΑΧΕΠΑ” στα πλαίσια της ενημερωτικής του εκστρατείας και με αφορμή την 1η Νοεμβρίου, Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων οργανώνει ολοήμερη παρουσία ενημέρωσης στο χώρο της Καμάρας.

Άτομα με εμπειρία στη Δωρεά οργάνων, καθώς και εθελοντές, θα βρίσκονται στο χώρο της πλατείας από τις 9:00 π.μ. έως και τις 20:00 μ.μ., θα διανέμουν έντυπο υλικό και θα ενημερώνουν τον κόσμο για την προσφορά αγάπης-ζωής μέσα από την δωρεά οργάνων. Το πρωί από τις 12:00 μ.μ. με 13:00 μ.μ. θα φιλοξενηθούν στο stand του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων στην Καμάρα, θεσμικούς φορείς και προσωπικότητες της πόλης μας που θα δηλώσουν την υποστήριξη και συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή.

Με την υποστήριξη και συνεργασία : του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Συλλόγου Νεφροπαθών Θεσσαλονίκης, του Σωματείου ”ΗΠΑΡχω’‘, του Συλλόγου ”Συνεχίζω”, του Π.Σ.Μ.Μ.Ο, του Γραφείο Εκπαίδευσης του Ψ.Ν.Θ., καθώς και της Κοινωνικής Οργάνωσης ”Αγάπη”. Έχοντας μοναδικό στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στο θέμα της δωρεάς οργάνων και την αύξηση του αριθμού των μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα. 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο