Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα καταπολέμησης της φτώχειας ο Δήμος Θέρμης, το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας Πολιτισμού και Εθελοντισμού το Κοινωνικό Φαρμακείο , το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κέντρο Κοινότητας διοργανώνουν ολοήμερη εκδήλωση στις 16 Οκτωβρίου 2019,  στην κεντρική πλατεία του Δήμου μας και την αίθουσα του πολιτιστικού. Αναλυτικά των πρόγραμμα των εκδηλώσεων παρουσιάζεται ακολούθως:


Το πρωί της Τετάρτης 16/10 στο πολιτιστικό, σε συνεργασία με την Εταιρία Νοσημάτων Θώρακος της οποίας προεδροσ είναι ο κος Ηρακλής Τιτόπουλος, θα γίνεται δωρεάν σπιρομέτρηση στους πολίτες στου δήμου μας και θα δίδονται οδηγίες και πληροφορίες από ειδικούς επιστήμονες στους προσερχομένους για τη συγκεκριμένη εξέταση.
Το απόγευμα στις 6:00 ή 7:00 μμ, στην κεντρική πλατεία της Θέρμης, θα λάβει χώρα παράσταση Καραγκιόζη, ο οποίος εδώ και δεκαετίες αποτελεί αντιπροσωπευτική μορφή της ανέχειας και της φτώχειας.
Το βράδυ η μοναδική – ποιοτική ορχήστρα “Ηλεκτρική Κομπανία” του Αθλητικού, Πολιτιστικού Συλλόγου Προσωπικού, Ομίλου ΔΕΗ Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει μουσικό πρόγραμμα.


Η παρουσία των μουσικών καλλιτεχνών είναι εθελοντική και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας.
Στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουμε τη συγκεκριμένη μέρα θα υπάρχουν περίπτερα του κοινωνικού φαρμακείου και παντοπωλείου, όπου οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το κοινωνικό έργο του δήμου μας αλλά και να προσφέρουν, συμμετέχοντας ενεργά οι ίδιοι, τρόφιμα και φάρμακα που θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.


Κοινοπόιηστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window