Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

 ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το Street Mode Fesival, ένα από τα μεγαλύτερα ανοιχτά φεστιβάλ στην Ελλάδα, έχοντας σαν επίκεντρο τη νεολαία και την street κουλτούρα, θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Θέρμης,  το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012. 

Όπως κάθε χρόνο το Street Mode Festival εντάσσεται στο πλαίσιο της Ετήσιας Γιορτής Νεολαίας του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του δήμου Θέρμης και των εκδηλώσεων “Θέρμης Δρώμενα” υπό την γενική επιμέλεια του Γιάννη Ευσταθίου.Οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από το πρωί ένα πρόγραμμα με συνεχή δράση που περιλαμβάνει επιδείξεις και διαγωνισμούς graffiti, breakdance, street dance και skateboarding από κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και αθλητές μέσα στο χώρο της πλατείας η οποία θα έχει διαμορφωθεί ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό. Θα ακολουθήσουν μουσικές συναυλίες  από τα πιο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της πόλης ενώ dj sets και παράλληλες δράσεις από την νεολαία του δήμου Θέρμης και μη κυβερνητικές οργανώσεις θα συνοδεύουν την εκδήλωση καθ’ όλη τη διάρκεια της. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

12:00 – 20:00 – Graffiti Action  (Στο τούνελ της πλατείας 27 από τους καλύτερους καλλιτέχνες graffiti της Ελλάδας θα δημιουργήσουν μια τοιχογραφία μήκους 70 μέτρων!  Οι καλλιτέχνες (με τα ψευδώνυμα τους)είναι οι εξής: Live2, G.Mavridis,Jasone,Case, Ser, Simoni, Jorz, Nade, Nast, Apset, Ino, Rino, Insane, Nox1, Zero1, Lune, Amok, Risk, Rasel, Inva, Sacko, Domez, Ionas,Onare, Think, Miro,Ashos.

14:00 – 20:00 – Skateboarding (Χώρος της πλατείας που θα έχει διαμορφωθεί με ειδικές κατασκευές για να είναι διαθέσιμος προς το κοινό καθ’ όλη τη τη διάρκεια της μέρας έτσι ώστε μπορεί να κάνει εξάσκηση και να δοκιμάσει τις ικανότητες του πάνω στο άθλημα. Θα πραγματοποιηθούν και επιδείξεις από καταξιωμένους αθλητές.)

17:00 – DJ Sets από τους Kid Stretch και DJ Aldow

19:00 – Breakdance & Street Dance Shows

Στο αμφιθέατρο της πλατείας οι 16 καλύτεροι χορευτές breakdance της αναμετρηθούν ζωντανά μπροστά στο κοινό για την ανάδειξη του κορυφαίου Έλληνα B-Boy σε μια μάχη τύπου ένας εναντίον ενός με χρηματικό έπαθλο και δώρα για τους νικητές.

Στο Street Dance Show της εκδήλωσης οι βραβευμένες ομάδες V-Vibes, Couple Issues και Funkerz θα παρουσιάσουν μοναδικές χορογραφίες.

20:30 – Live Music

 Το φεστιβάλ θα κλείσει με  συναυλίες από αγαπημένα συγκροτήματα της πόλης οι οποίες θα συγκεντρώσουν  τον κόσμο των επιμέρους δραστηριοτήτων στο συναυλιακό χώρο της πλατείας.

Το φετινό Line Up είναι:

Anima Nation, The Allergics, Χατ Τρικ ,Ζήνων  & Mondi από τα Βόρεια Αστέρια, Long3 από τουςΑντίθεση.

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ                                                                                                                                            


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window