Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις, Ενημέρωση|

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΠΡΩΤ.Α.» με Συντονιστή Εταίρο την ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο.Τ.Α. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ» Α.Ε., υλοποιεί το Σχέδιο Δράσης «Σύμφωνο Απασχόλησης Ανατολικής Θεσσαλονίκης».

Με περιοχή παρέμβασης τους Δήμους Θέρμης, Θερμαϊκού, Πυλαίας – Χορτιάτη και Καλαμαριάς, το έργο αφορά στην κινητοποίηση και ενδυνάμωση των τοπικών φορέων της περιοχής και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης ανέργων, μέσω της εξειδικευμένης διάγνωσης των τοπικών αναγκών και της ανάδειξης των ιδιαιτέρων τοπικών αναπτυξιακών δυνατοτήτων της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Κύριο σημείο παρέμβασης του έργου είναι και η εξοικείωση των συνεργαζόμενων επιχειρηματιών με την έννοια και τις πρακτικές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ως εργαλείο απόκτησης συγκριτικού πλεονεκτήματος στη σύγχρονη ανταγωνιστική αγορά. Η εταιρική κοινωνική ευθύνη χαρακτηρίζει τις επιχειρήσεις που αποφασίζουν οικειοθελώς και πέρα από κάθε νομική υποχρέωση να ενσωματώσουν κοινωνικές και περιβαλλοντικές πολιτικές στις καθημερινές επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.

Για το λόγο αυτό υλοποιούνται συνολικά 3 δίωρες συναντήσεις εκπαίδευσης – ενημέρωσης επιχειρηματιών οι οποίοι δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Θέρμης. Η 1η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 18:00 έως 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης (Δημητρίου-Καραολή & Καπετάν Χάψα, 57001 Θέρμη).

Επιχειρηματίες του Δήμου Θέρμης οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Προγραμματισμού, Ανάπτυξης & Οργάνωσης του Δήμου Θέρμης, κ. Στέργιο Πραλακίδη, τηλ. 2313300762, ηλ. ταχ. s.pralakidis@dimothermis.gr και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Αφήστε μια απάντηση

Close Search Window