ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

paidikos statmos thermis kalanta xamogelasthΑπό παιδικές φωνούλες και δεκάδες χαμόγελα “πλημμύρισε” σήμερα το πρωί το γραφείο του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου. Μικρά παιδιά που φιλοξενούνται στη Δημοτική δομή παιδικής φροντίδας Θέρμης επισκέφθηκαν το Δημαρχείο, προκειμένου ψάλλουν τα κάλαντα Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο και τον Πρόεδρο των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής κ. Αναγνώστου.

paidikos statmos thermis kalhpaidikos stathmos thermis skala 1skala 3

Τα παιδιά υποδέχθηκε ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος στο γραφείο του, τα οποία άριστα προετοιμασμένα, φορώντας κόκκινους σκούφους και κρατώντας τριγωνάκια, τραγούδησαν τα κάλαντα και χάρισαν το πιο γλυκό τους χαμόγελο στον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας – Φροντίδας και Προσχολικής Αγωγής κ. Πασχάλη Αναγνώστου, οι οποίοι με την σειρά τους αντάλλαξαν ευχές με τα παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Σταθμού. Τους μικρούς μαθητές συνόδευσαν οι παιδαγωγοί του παιδικού σταθμού, ενώ ο Δήμαρχος Θέρμης αφού συνομίλησε μαζί τους για το τι γιορτάζουμε τις Άγιες αυτές μέρες, δέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά μία ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη κάρτα που επιμελήθηκαν τα ίδια τα παιδιά της Δημοτικής δομής παιδικής φροντίδας.

paidikos stathmos thermis dwro sto DhmarxoΤους προσέφερε παραδοσιακά κεράσματα και καραμέλες και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, με υγεία και χαρά. Ακολούθως παιδιά και το εκπαιδευτικό προσωπικό, πέρασαν από όλα τα γραφεία του Δημαρχείου, προκειμένου να ευχηθούν στους υπαλλήλους Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα.

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο