1Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και με γνώμονα την ακαδημαϊκή αριστεία, έδωσε και φέτος την ξεχωριστή ευκαιρία σε δεκάδες νέους για μεταπτυχιακές σπουδές στο μοναδικό δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας μας.

Μέσω του προγράμματος υποτροφιών αριστείας, οι αριστούχοι απόφοιτοι προπτυχιακών σπουδών είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν πλήρεις υποτροφίες ή μειώσεις διδάκτρων, σε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

Επιπλέον, το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος συμμετείχε για τρίτο συνεχές έτος στη δράση «Σπουδάζω με υποτροφία!» του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society, προσφέροντας τέσσερις υποτροφίες για τα μεταπτυχιακά του προγράμματα. Οι συγκεκριμένες υποτροφίες απευθύνονται αποκλειστικά σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες οικονομικά κοινωνικές ομάδες και ταυτόχρονα πληρούν τα ακαδημαϊκά κριτήρια.

Στα πλαίσια της συνεισφοράς στην πρόοδο και την ευημερία της ελληνικής κοινωνίας, το Διεθνές Πανεπιστήμιο θα συνεχίσει να στηρίζει τις ίσες ευκαιρίες στην εκπαίδευση με τη χορήγηση υποτροφιών σε νέους οικονομικά ευάλωτων ομάδων. Ταυτόχρονα, εξελίσσει το πρόγραμμα υποτροφιών αριστείας, ώστε να διατηρήσει εντός Ελλάδος τους άριστους αποφοίτους των ελληνικών ιδρυμάτων και να προσελκύσει άριστους απόφοιτους από ιδρύματα του εξωτερικού, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο ένα διεθνή πυρήνα ακαδημαϊκής και ερευνητικής αριστείας.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος προσφέρει συνολικά δεκαεννέα μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών σπουδών.
Περισσότερα για το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.ihu.edu.gr


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο