Στην υπογραφή των συμβάσεων σύνδεσης φυσικού αερίου για τα Δημοτικά κτίρια των Ταγαράδων, της Αγίας Παρασκευής, της Σουρωτής και των Βασιλικών προχώρησε η Δημοτική Αρχή του Δήμου Θέρμης και ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Γενικό Διευθυντή της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) κ. Λεωνίδα Μπακούρα και τον Διευθυντή Ανάπτυξης Δικτύου & Νέων Συνδέσεων κ. Μιχάλη Στεργιόπουλο. Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Θεόδωρος Παπαδόπουλος τόνισε πως η σύνδεση των Δημοτικών κτιρίων με το δίκτυο φυσικού αερίου, θα συνεισφέρει στον περιορισμό των δαπανών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μπορεί να επιτευχθεί από τέτοιες δράσεις οι οποίες έχουν άμεσο οικονομικό αποτέλεσμα, αλλά ταυτόχρονα συμβάλουν και στη μείωση των εκπεμπόμενων ρύπων προς το περιβάλλον. Ανακοίνωσε επίσης ότι το αμέσςως επόμενο χρονικό διάστημα η δημοτική αρχή Θέρμηςθα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη μετατροπή των εγκαταστάσεων των Δημοτικών κτιρίων και τη λειτουργία τους με φυσικό αέριο. Τέλος αναφέρθηκε με έμφαση στον άριστο προγραμματισμό του έργου επέκτασης του δικτύου στο Δήμο Θέρμης από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ.


Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδας Μπακούρας, επεσήμανε ότι εργασίες επέκτασης του δικτύου Φυσικού Αερίου έχουν προχωρήσει σε σημαντικό βαθμό και εξελίσσονται σύμφωνα με το καθορισμένο χρονοδιάγραμμα κατασκευής. Συμπλήρωσε επίσης, ότι ήδη έχουν αεριοδοτηθεί οι Ταγαράδες, η Αγ. Παρασκευή και η Σουρωτή και εντός του μηνός Οκτωβρίου αναμένεται η ολοκλήρωση των εργασιών και η αεριοδότηση του δικτύου έως και τα Βασιλικά. Επιπλέον, ο κ. Μπακούρας ανέφερε ότι το έτος 2020 προβλέπεται επιπρόσθετα η σύνδεση της περιοχής της Καρδίας του Δήμου Θέρμης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

Για την ενημέρωση όλων των συνδημοτών μας αξίζει τέλος να αναφέρουμε, πως βρίσκεται σε ισχύ από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ η προσφορά για «ΕΚΠΤΩΣΗ 100{9277431203aab0aa2421f575dad9809b2ce7438027171783f545e8a654977a78} ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ» για όλους τους νέους καταναλωτές που θα υπογράψουν Σύμβαση Σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου έως 31/12/2019 και για όλες τις χρήσεις (Οικιακή, Εμπορική, Βιοτεχνική-Βιομηχανική, Δημόσια-Δημοτικά κτίρια). Οι αιτήσεις σύνδεσης μπορούν να υποβάλλονται στην ιστοσελίδα www.edathess.gr, ενώ για την εξυπηρέτηση πελατών λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ, όπου για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με ζητήματα νέων συνδέσεων και κατασκευών οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 11 150.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο