Στο Κινηματοθέατρο Άλσος στα Βασιλικά του Δήμου Θέρμης, μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες το cine Θερμαΐς.

Από τις 16 Αυγούστου  η οθόνη του Κινηματοθέατρου Άλσους θα ανοίγει στις εννέα κάθε βράδυ για τους εκατοντάδες  σινεφίλ των Βασιλικών με δύο ταινίες Ιταλικής παραγωγής και μία Γαλλικής. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ αναλυτικά το πρόγραμμα των προβολών παρουσιάζεται ακολούθως:

 

tainia 1ΤΕΤΑΡΤΗ 16 Αυγούστου 2017

Κινηματοθέατρο Άλσος –   ΒΑΣΙΛΙΚΑ

NessunomiPuoGiudicare/ Κανείς δεν Μπορεί να Με Κρίνει  (Ιταλία, 2011, 95′)

Σκηνοθεσία: Massimiliano Bruno

Σενάριο: Massimiliano Bruno, Edoardo Maria Falcone

Με τους: Paola Cortellesi, Raoul Bova, Rocco Papaleo, Anna Foglietta

Η Alice, παντρεμένη και μητέρα ενός εννιάχρονου αγοριού, ζει σε μια πολύ σικ συνοικία της Ρώμης απολαμβάνοντας μια άνετη ζωή. Όταν όμως ο άντρας της σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα η άμεση ανάγκη για χρήματα την εξωθεί στην πορνεία. Η γνωριμία της με μια άλλη πόρνη, την Eva, θα την βοηθήσει να εξελιχθεί και από μία διστακτική ερασιτέχνης σύντομα θα μεταμορφωθεί σε μία σαγηνευτική επαγγελματίας…

tainia 2ΤΕΤΑΡΤΗ 23 Αυγούστου 2017 -Κινηματοθέατρο Άλσος –   ΒΑΣΙΛΙΚΑ

È statoilfiglio / O Γιός το έκανε (Ιταλία, 2012, 93’)

Από το μυθιστόρημα του  Roberto Alajmo

Σενάριο: Daniele Ciprì, Massimo Gaudioso

Σκηνοθεσία: Daniele Ciprì

Με τους: Toni Servillo, Giselda Volodi, Alfredo Castro, Aurora Quattrocchi

H ιστορία μιας φτωχής οικογένειας από το Παλέρμο, η κόρη της οποίας σκοτώνεται κατά λάθος από την Μαφία και ως αποζημίωση τα μέλη της λαμβάνουν μια γερή αποζημίωση που θα τους αλλάξει τη ζωή. Πρωταγωνιστεί και εδώ ο Τόνι Σερβίλο του «Il Divo».

H ταινία γυρίστηκε στο  Μπρίντιζι, Απουλία

Η ταινία συμμετείχε στα:  Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, Φεστιβάλ Ιταλικού Κινηματογράφου Villerupt, Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Les Arcs, Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Μαϊάμι, Festival del Cinema Italiano Τόκιο.

tainia 3ΤΕΤΑΡΤΗ 30 Αυγούστου 2017 –

Κινηματοθέατρο Άλσος –   ΒΑΣΙΛΙΚΑ

Phantom Boy (Γαλλία, 2015, 84’)

Animation : Alain Gagnol & Jean-Loup Felicioli

Ο εντεκάχρονος Λεό έχει μια ασυνήθιστη ικανότητα… Μαζί με τον αστυνομικό Alex αρχίζουν να καταδιώκουν τον κακό γκάνγκστερ που θέλει να κυριεύσει τη Νέα Υόρκη με έναν ιό που στέλνει μέσω υπολογιστών. Οι δυο τους έχουν μπροστά τους μόνο 24 ώρες για να σώσουν την πόλη…

Το δίδυμο που έφτασε μέχρι τα Οσκαρ το 2012 με το «Une Vie De Chat» επιστρέφει με μια ταινία κινουμένων σχεδίων που ξεκινά από την ενηλικίωση για να φτάσει μέχρι εκεί που ζουν όλοι οι σούπερ ήρωες της διπλανής πόρτας.

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο