ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Με το Δήμαρχο Θέρμης κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλου συναντήθηκαν σήμερα Τρίτη 21 Μαΐου 2019, ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών κ. Στέλιος Βογιατζής και η εκπρόσωπος της Λέσχης Ελληνικής Γαστρονομίας (Λ.Α.Ε.Γ) κ. Σοφία Ουργαντζίδου , συνοδευόμενοι από την Τοπική Σύμβουλο Βασιλικών κ. Όλγα Γιαννιού και τον τ. Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Σεπετσίδη, προκειμένου να οριστικοποιηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του 1ου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου Κρέατος και Τοπικών Προϊόντων.


Στόχος του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ είναι να αποτελέσει στο μέλλον έναν επιτυχημένο θεσμού για το Δήμο και την Κοινότητα των Βασιλικών, αλλά και οι εκατοντάδες Έλληνες και Ευρωπαίοι επισκέπτες που αναμένεται να συμμετέχουν σε αυτό, να θαυμάσουν την υπέροχη φυσική ομορφιά της περιοχής και να γευτούν το μοναδικής ποιότητας ντόπιο κρέας, αλλά σειρά άλλων τοπικών προϊόντων που παράγονται στην περιοχή και θα φροντίσουν να επιμεληθούν γαστρονομικά τα μέλη της Λέσχης Ελληνικής Γαστρονομίας.
Το 1ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου Κρέατος και Τοπικών Προϊόντων Βασιλικών είναι πια γεγονός και θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο 2019 υπό την αιγίδα του Δήμου Θέρμης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο