ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Με το σύνθημα “Σχεδιάζουμε συμμετοχικά, δρούμε αποτελεσματικά και αποφασίζουμε από κοινού για την ζωή και τον τόπο μας!”, το Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης επιστρέφει δυναμικά και καλεί τη νεολαία από όλες τις κοινότητες του Δήμου να δώσει το “παρών” στην τοπική κοινωνία μέσα από ένα δεύτερο κύκλο συναντήσεων.  Αυτή την Κυριακή 15 Νοεμβρίου το κάλεσμα απευθύνεται στους νέους και τις νέες 15 έως 29 χρονών  από τις κοινότητες των Βασιλικών, Νέας Ραιδεστού, Αγ. Παρασκευής & Σουρωτής σε μία νέα διαδικτυακή συνάντηση από τις 11:00- έως τις 13:00.

Στην διάρκεια της συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, οι νέοι που, ήδη, δραστηριοποιούνται στους τοπικούς κύκλους των κοινοτήτων θα  παρουσιάσουν την πορεία του Συμβουλίου Νέων μέχρι σήμερα και στη συνέχεια όλοι μαζί θα συζητήσουν τους τρόπους με τους οποίους κάποιος μπορεί να συμμετέχει ενεργά σε αυτό.

Εφαρμόζοντας, φυσικά, όλα τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του ιού Covid -19 και εκμεταλλευόμενοι την τεχνολογία, η συνάντηση αυτή θα γίνει διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom* στον εξής σύνδεσμο

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/83173444610…

Meeting ID: 831 7344 4610

Δηλώσεις συμμετοχής για τα νέα μέλη στο: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSes_YCfYyd1pUicYD…/viewform

Πληροφορίες: fb Συμβούλιο Νέων Δήμου Θέρμης https://www.facebook.com/youthcouncilmunicipalityofthermi


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο