ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

amfitriti AFISSA FINAL 2018 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΤο ερχόμενο Σάββατο 16 Ιουνίου  ξεκινά  στο κλειστό γυμναστήριο Θέρμης (ΔΑΚΘ) το φεστιβάλ ρυθμικής γυμναστικής κοριτσιών  από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο της ‘Αμφιτρίτης‘ με τη στήριξη του Δήμου Θέρμης και της ΔΕΠΠΑΘ. Στόχος του φεστιβάλ είναι να μας φέρει πιο κοντά στο όμορφο άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής και ιδιαίτερα τα μικρά παιδιά να μπορέσουν να γνωρίσουν τη ρυθμική και να ασχοληθούν με αυτή.

Η ρυθμική γυμναστική ίσως είναι ένα απαιτητικό άθλημα στην αγωνιστική της μορφή, όμως ως αθλητική δραστηριότητα βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν  τις φυσικές τους ικανότητες όπως ευλυγισία, δύναμη, αντοχή αλλά και σημαντικές ψυχοκινητικές δεξιότητες όπως γνώση, αντίληψη του χώρου, του χρόνου και του ρυθμού. Επιπλέον συμβάλει στο να αποκτήσουν οι αθλήτριες αρμονία και χάρη στις κινήσεις τους.

rythmikh 1rythmikh 2

Είναι  μια αθλητική δραστηριότητα με την οποία μπορούν να ασχοληθούν όλα τα παιδιά από μικρή ηλικία.  Στο 4ο Φεστιβάλ Ρυθμικής Γυμναστικής “ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ” οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν πολλές ομάδες αθλητριών στα προγράμματα και τις χορογραφίες τους.  Το τέταρτο Φεστιβάλ ρυθμικής γυμναστικής ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2018 και ώρα 19.30 το απόγευμα στο Δ.Α.Κ. Θέρμης.

rythmikh 3rythmikh 4


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο