kounoupia-768x432Στο Ν.Ρυσιο θα βρίσκεται την Δευτέρα 2/7 συνεργείο για δειγματοληψίες και ψεκασμούς του περιαστικού και φυσικού συστήματος. Την Τρίτη 3/07 το ίδιο συνεργείο θα βρίσκεται στην Καρδία, την Τετάρτη4/7 θα βρίσκεται στο Κ.Σχολάρι, στο Άνω Σχολάρι, στον Τρίλοφο και στο Πλαγιάρι ενώ την Πέμπτη 5/7 στη Θέρμη, τη Ν.Ραιδεστό, το Τριάδι και τη Φιλοθέη, τέλος την Παρασκευή  6/7 δύο συνεργεία θα βρίσκονται το μεν πρώτο  στη Λακκιά, στην Περιστερά, στο Λιβάδι και το δεύτερο στην Αγία Παρασκευή, στο Μονοπήγαδο και στον Αγ. Αντώνιο. Παράλληλα, τρέχει το πρόγραμμα του δήμου Θέρμης που περιλαμβάνει συμπληρωματικές δράσεις και παρεμβάσεις σε συγκεκριμένους οικισμούς και περιοχές, αυτή την εβδομάδα θα είναι στην Καρδία, οι οποίες παρουσιάζουν ειδικά προβλήματα.

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

κουνουπιαΣτο πλαίσιο της επίγειας καταπολέμησης κουνουπιών Μακεδονίας την εβδομάδα από Καταπολέμηση εντόμων υγειονομικής σημασίας στο Δήμο Θέρμης>> την εβδομάδα από 31/08/2015 έως 04/09/2015, /08/2015 έως 04/09/2015, συνεργείο θα βρίσκεται στον Δήμο Θέρμης και συγκεκριμένα στους οικισμούς Σουρωτή, Κάτω Σχολάρι, Βασιλικά, Νέο Ρύσιο, Ταγαράδες, Νέα Ραιδεστός, Τριάδι, Λιβάδι και Περιστερά για τον έλεγχο των εστιών αναπαραγωγής κουνουπιών που βρίσκονται στις αυλές των οικιών. Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται αποκλειστικά εντός βόθρων ή στάσιμων υδάτων και δεν εγκυμονούν κανέναν απολύτως κίνδυνο για ανθρώπους, κατοικίδια ή άλλους οργανισμούς πλην των προνυμφών κουνουπιών.
Υπενθυμίζουμε ότι λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας χωρίς χρέωση στον αριθμό 800 11 244 24, προκειμένου να παρέχονται πληροφορίες και να αναφέρονται τοπικά προβλήματα όχλησης κουνουπιών.
Η γραμμή λειτουργεί καθημερινά από 9:00 έως 17:00.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο