Μια ακόμη εξαιρετική προσφορά από τον όμιλο NEWREST ΕΛΛΑΣ, έναν από τους πιο αξιόπιστους παρόχους σίτισης στην ελληνική αγορά δέχθηκαν οι κοινωνικές δομές του Δήμου Θέρμης. Συγκεκριμένα, η εταιρεία πρόσφερε εβδομήντα (70) συσκευασίες αλλαντικών για τις οικογένειες που ωφελούνται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Παράλληλα, η Κεντρική αγορά Θεσσαλονίκης (ΚΑΘ) συνεχίζει να εφοδιάζει με φρούτα και λαχανικά, όπως φράουλες, μανταρίνια, αγγουράκια, πράσα, ντομάτες, λάχανα και άλλα προϊόντα, που ανακτήθηκαν με διαλογή από τα αδιάθετα των εμπόρων τα οποία δίνονται σε κάθε διανομή στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης συνεχίζει τις διανομές τροφίμων και βρίσκεται στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Από σήμερα έως τις 24 Απριλίου 2020 γίνεται διανομή στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Τα ραντεβού με τους ωφελούμενους κλείνονται ανά πεντάλεπτο, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός σύμφωνα με τις οδηγίες της πολιτικής προστασίας για να διασφαλιστεί η υγεία όλων.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Το κοινωνικό παντοπωλείο λειτουργεί στο δήμο Θέρμης από το 2009, ενώ από το 2010 στεγάζεται στην οδό Στενημάχου 16 στη Θέρμη. Το 2014 ενισχύθηκε με επιπλέον προσωπικό με την ένταξή του στο ΕΣΠΑ. Διανέμει δωρεάν και σε τακτική βάση τρόφιμα, είδη υγιεινής, ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια κ.α.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο επιδιώκει την κοινωνική προστασία των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. Στοχεύει στην εφαρμογή προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση της κοινωνικής συνοχής, την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, την ευαισθητοποίηση ατόμων και ομάδων του πληθυσμού, καθώς και επιχειρήσεων με στόχο τη συμμετοχή τους σε προγράμματα στήριξης των οικονομικά αδύναμων κατοίκων.

Το κοινωνικό παντοπωλείο επιδιώκει τη συνέργεια με άλλες δομές ώστε να συμβάλλει μέσα από δέσμη ενεργειών ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης και υποστήριξης στην μερική άρση των συνεπειών της φτώχειας, της ανεργίας, του κοινωνικού αποκλεισμού και της περιθωριοποίησης ατόμων και οικογενειών.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο