DHMARXOS SYTSKEPSI KATHARHΣύμφωνα με τη σύμβαση μεταξύ του αναδόχου της μελέτης «Κ.Τ. 5 – 03» «Κτηματολογίου Νομού Θεσσαλονίκης» και του Εθνικού Κτηματολογίου για το Νομό Θεσσαλονίκης που υπογράφηκε στις 21/12/2017, το φθινόπωρο του 2018 θα ξεκινήσει όπως είναι γνωστό, η υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας των πολιτών. Οι περιοχές ενδιαφέροντος για το Δήμο Θέρμης είναι οι οικισμοί :  Σουρωτή, Άγιος Αντώνιος,  Μονοπήγαδο,  Κάτω Σχολάρι, Περιστερά και Λιβάδι. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκε, χθες Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018, συνάντηση  εργασίας μεταξύ του Δημάρχου Θέρμης κ Θεόδωρου Παπαδόπουλου και του Αναπληρωτή  Νομίμου Εκπροσώπου κ. Νικόλαου Αντωνίου  καθώς και συνεργατών της Κοινοπραξίας «Κτηματολόγιο Νομού Θεσσαλονίκης» κατά την οποία εξετάστηκαν θέματα για το έργο της κτηματογράφησης που ξεκινά στον Δήμο μας.

DHMARXOS SYSKEPSI KALH
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν η εξέλιξη του έργου και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής του, ενώ συμφωνήθηκε και ο προγραμματισμός μιας σειράς ενημερωτικών συναντήσεων με φορείς και συλλόγους της περιοχής. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί η πληρέστερη ενημέρωση όλων των τοπικών φορέων για την πορεία υλοποίησης του έργου.
Θυμίζουμε σε όλους τους δημότες μας πως τα οφέλη για την τοπική ανάπτυξη από την κτηματογράφηση θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά και επιτέλους ολόκληρος ο Δήμος θέρμης θα αποκτήσει κτηματολόγιο.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο