mpasketes plagiariΣυνεχίζεται η προσπάθεια δημιουργίας λειτουργικών κλειστών γυμναστηρίων την εβδομάδα που διανύουμε από τη Δημοτική Κοινωφελής  Επιχείρηση Πολιτισμού και Αθλητισμού, με σειρά βελτιωτικών εργασιών, οι οποίες επικεντρώθηκαν κυρίως στην αντικατάσταση μπασκετών κλειστών Δημοτικών Αθλητικών Κέντρων, ελαιοχρωματισμούς Πολιτιστικών Κέντρων, αλλά και εργασίες προετοιμασίας για επανασπορά γκαζόν, σε ποδοσφαιρικά γήπεδα. Παράλληλα ολοκληρώνονται σταδιακά οι εκτεταμένες εργασίες ελαιοχρωματισμού και συντήρησης στις αίθουσες των Κέντρων Πολιτισμού του Δήμου μας, όπου φιλοξενούνται τοπικοί Πολιτιστικοί Σύλλογοι.

Αναλυτικά ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση περιμετρικού φωτισμού στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Πλαγιαρίου, με τις εργασίες πλέον το τελευταίο χρονικό διάστημα να μεταφέρονται εντός του γηπέδου με αντικατάσταση των μπασκετών και ανανέωση του Αθλητικού του εξοπλισμού.
Τις τελευταίες ημέρες, τα συνεργεία του Δήμου, βρίσκονται στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Δημοτικής Κοινότητας Τριλόφου. για την προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου, ώστε να προχωρήσουν άμεσα σε επανασπορά και τοποθέτηση νέου χλοοτάπητα. Θα ακολουθήσουν όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης  με παρεμβάσεις ηλεκτρολογικές, υδραυλικές και ανανεώσεις χρωμάτων στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, καθώς επίσης και παρεμβάσεις επιχωμάτωσης, τοποθέτησης χλοοτάπητα ποδοσφαίρου, με ταυτόχρονη εγκατάσταση ή αντικατάσταση συστήματος αυτόματου ποτίσματος και συμπλήρωση- επισκευή του φωτισμού του γηπέδου.

ghpedo gazon 1ghpedo gazon 2

Αρχές Δεκεμβρίου εξάλλου,   ολοκληρώθηκε και η αντικατάσταση των φθαρμένων καθισμάτων στους πάγκους των ομάδων και των αναπληρωματικών παικτών στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πλαγιαρίου.
Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται και οι εκτεταμένες παρεμβάσεις ελαιοχρωματισμών σε όλα τα Κέντρα Πολιτισμού σε κάθε Δημοτική και Τοπική Κοινότητα του Δήμου Θέρμης.
Ο προγραμματισμός και σχεδιασμός της Δημοτικής Κοινωφελούς  Επιχείρησης Πολιτισμού και Αθλητισμού για τους επόμενους μήνες, περιλαμβάνει καθαρισμούς  όλων των χώρων των γηπέδων, εργασίες γενικής μόρφωσης του εδάφους, συντήρηση των εστιών ποδοσφαίρου, συνεχείς εργασίες από σιδερά του Δήμου, όπου κρίνεται απαραίτητο, αντικατάσταση λαμπτήρων και μπασκετών και ελαιοχρωματισμούς των κλειστών Αθλητικών και Πολιτιστικών Κέντρων.
“Επιδιώκουμε την καλύτερη δυνατή συντήρηση και βελτίωση των Αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας, ικανοποιώντας αιτήματα συνδημοτών μας, με στόχο την αποδοτικότερη λειτουργία όλων των αθλητικών μας χώρων, αλλά και  την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών αθλητών και θεατών. “Θέλουμε περισσότερες επιλογές για την άθληση και την ψυχαγωγία προς όλους τους δημότες μας, εξασφαλίζοντας λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου Θέρμης, με τη σωστή και έγκαιρη συντήρησή τους, που αποτελούν διαχρονικά πρώτη προτεραιότητά μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο