ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

ethelontes mikras 1Μέλη των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μίκρας, προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά στην κάλυψη της πρόσφατης εκδήλωσης με θέμα “ΡΟΥΠΕΛ 1941- Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ”, παρουσιάζοντας για ακόμη φορά το μέγεθος της κοινωνικής προσφοράς τους και εκτός των ορίων του Δήμου μας και στέλνοντας ταυτόχρονα ένα ισχυρό μήνυμα ευαισθητοποίησης προς  όλους τους πολίτες για έναν ακόμη πιο ενεργό κοινωνικό ρόλο.

Ειδικότερα, η ομάδα των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Μίκρας, έδωσε το παρόν στην αναπαράσταση του Ρούπελ, καλύπτοντας την εκδήλωση με 18 μέλη της , θεωρώντας το ως ελάχιστη ηθική υποχρέωση. Ανταποκρινόμενοι σε σχετικό αίτημα για την παροχή πρώτων βοηθειών, κατά την εκδήλωση, σε ενδεχόμενο συμβάν, με δεδομένη την μεγάλη παρουσία του κόσμου αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο έκτακτο γεγονός, οι εθελοντές της Μίκρας συμμετείχαν στην εκδήλωση παρεμβαίνοντας δύο φορές και συγκεκριμένα για την παροχή Πρώτων Βοηθειών σε πολίτες και για μία έγκαιρη καταστολή και αποφυγή εξάπλωσης πυρκαγιάς.

mikras 2Είναι χρήσιμο αλλά και απαραίτητο για όλους μας να θυμίζουμε αλλά και να αναδεικνύουμε σε κάθε ευκαιρία το σημαντικό ρόλο των εθελοντών μας απέναντι στην τοπική κοινωνία αλλά εκτός των ορίων του Δήμου μας, οι οποίοι προσφέροντας ανιδιοτελές έργο μέσα σε αντίξοες συνθήκες, στη δύσκολη εποχή μας αποτελούν ένα λαμπρό παράδειγμα ανθρωπισμού και κοινωνικής ευαισθησίας. Χρέος όλων μας είναι να προστατεύσουμε και να  προωθήσουμε την αξία του εθελοντισμού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο