Στον προαύλιο χώρο 1ου Νηπιαγωγείου της Νέας Ραιδεστού θα φιλοξενηθεί την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 στις 19.00 το βράδυ το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Παιδικών Χορευτικών Συγκροτημάτων που πραγματοποιείται από τη ΔΕΠΠΑΘ για 14η χρονιά. Συγκεκριμένα, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού , Περιβάλλοντος & Αθλητισμού Θέρμης και το Κέντρο Πολιτισμού. Ραιδεστού πραγματοποιούν το 14ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Παιδικών Συγκροτημάτων στον προαύλιο χώρο του 1ου Νηπιαγωγείου της Ραιδεστού, ένα θεσμό που δίνει την ευκαιρία σε συλλόγους και φορείς να αναδείξουν την δουλειά τους και την δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μία εκδήλωση που σκοπό έχει την ανάδειξη νέων ταλέντων στους παραδοσιακούς χορούς.


Στο φετινό φεστιβάλ συμμετέχουν τα Κέντρα Πολιτισμού και οι Σύλλογοι:
Κέντρο Πολιτισμού Νέας Ραιδεστού Δήμου Θέρμης
Κέντρο Πολιτισμού Ταγαράδων Δήμου Θέρμης
Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας «Εστία Φιλαδελφέων»
Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μηχανιώνας
Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου
Λαογραφικός Σύλλογος Ν. Ρυσίου «Η Αρετσού»
Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κριθιάς Θεσσαλονίκης
Σύλλογος Σερραίων Κατοίκων Δήμου Θέρμης
Άρης Θεσσαλονίκης 2016
Σύλλογος Κουριωτών Καλαμαριάς «ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ»
Μέσα από τη μουσική, το χορό και το τραγούδι, όλα τα παιδιά των συγκροτημάτων, ενωμένα, δημιουργούν γέφυρα πολιτισμού που συμβάλλει στη βελτίωση της επικοινωνίας ανάμεσα στους νέους.
Θα δούμε τα παιδιά να εκφράζονται  μέσα από μία  τέχνη  που η έκφραση της διαρκεί στον χρόνο και αποτελεί  συνέχεια της ταυτότητος των Ελλήνων.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο