ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα το οποίο αφορά την ορθολογική διαχείριση του νερού, του πολύτιμου αγαθού της φύσης και απευθύνεται στους μαθητές των σχολείων του Δήμου Θέρμης, διοργανώνει η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θέρμης σε συνεργασία με το ΝΟΗΣΙΣ.

Τα παιδιά «μαθαίνουν για το νερό», συμμετέχοντας σε ένα ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με επιλογή ανάμεσα σε δύο εκπαιδευτικά προγράμματα :

Το Water Science Show . Επιστημονικό show για το νερό, που προσφέρει πληροφόρηση και γνώση με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο σε δύο εκδοχές:

– για μαθητές Γ΄- ΣΤ΄ Δημοτικού

– για μαθητές Γυμνασίου

Η διάρκειά του είναι 40 λεπτά, ενώ ο μέγιστος αριθμός μαθητών που μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό είναι 150.
Ημέρες διεξαγωγής του είναι οι: Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή.

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα  να επιλέξουν επίσης και  το:

Παγκόσμιο πείραμα για το νερό, που είναι μια σειρά πειραμάτων ειδικά σχεδιασμένων για το νερό, τον πολύτιμο αυτό φυσικό πόρο.

Και αυτό το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο σε δύο εκδοχές:

– για μαθητές Ε΄- ΣΤ΄ Δημοτικού

– για μαθητές Γυμνασίου

Η διάρκειά του είναι : 60 λεπτά και εδώ ο μέγιστος αριθμός μαθητών που μπορούν να λάβουν μέρος είναι 25. Οι ημέρες διεξαγωγής του είναι: Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.
Αξίζει να σημειωθεί πως όποιο από τα προαναφερόμενα προγράμματα κι αν επιλεγεί, συνοδεύεται από προβολή της ταινίας «Η Γη και εγώ» στο Πλανητάριο. Πρόκειται για μία ταινία που εντάσσεται στο πλαίσιο εκπαίδευσης για το περιβάλλον και την αειφορία, με στόχο την ευαισθητοποίηση και τη διαμόρφωση οικολογικής συνείδησης. Η διάρκειά του : 35 λεπτά και ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων μαθητών: 150.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο