Με αντικείμενο την οριστικοποίηση των λεπτομερειών αλλά και την αναλυτική ενημέρωση των εκπροσώπων του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, για τις λεπτομέρειες διοργάνωσης και διεξαγωγής του 1ου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου Κρέατος και Τοπικών Προϊόντων που θα διεξαχθεί στα Βασιλικά, πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019, σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου.
Στο πλαίσιο της σύσκεψης , που αποτέλεσε και την τρίτη συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων του Επιμελητηρίου, παρουσιάστηκαν οι κοστολογημένες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ, προκειμένου και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο να συνδράμει στην οργάνωση και διεξαγωγή ενός τόσο μεγάλου θεσμού για τον τόπο μας, που θα γίνει όπως ήδη έχει ανακοινωθεί αποφασίστηκε στον προαύλιο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Βασιλικών, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.


Στη σύσκεψη συμμετείχαν, από πλευράς Επιμελητηρίου, ο Γενικός Γραμματέας κ. Κλεόβουλος Θεοτόκης, το μέλος της Επιτροπής Δημοσίων σχέσεων του Επιμελητηρίου αλλά και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Θέρμης κ. Φανή Μπλιούμη, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων του Επιμελητηρίου κ. Ρούλης Εδιάρογλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών και Εμπόρων Θέρμης κ. Ευστάθιος Πιστέλας,  καθώς επίσης και η κ.Σοφία Ουργατζιδου chef και υπεύθυνη Θεσσαλονίκης της λέσχης αρχιμαγείρων ελληνικής γαστρονομίας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Νέων Αγροτών κ. Στέλιος Βογιατζής, η Τοπική Σύμβουλος Βασιλικών κ. Όλγα Γιαννιού και ο Συνεργάτης του Δημάρχου Θέρμης κ. Αθανάσιος Σαρακίνος.
Κατά τη σύσκεψη έγινε αναλυτική ενημέρωση των εκπροσώπων του Επιμελητηρίου για τις δράσεις και τα κοστολογημένα μεγέθη της διοργάνωσης, ώστε στη συνέχεια να αναζητηθούν τρόποι ενίσχυσής του και από κοινού Δήμος Θέρμης και Επιμελητήριο, αφού ενώσουν τις δυνάμεις τους, να προχωρήσει η διοργάνωση ενός πολύ σημαντικού Φεστιβάλ, μίας μεγάλης Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, που φιλοδοξεί στο μέλλον, να αποτελέσει θεσμό για το Δήμο μας και την Κοινότητα των Βασιλικών. Το Φεστιβάλ θα υποδεχτεί εκατοντάδες Έλληνες και Ευρωπαίους επισκέπτες, οι οποίοι αναμένεται να λάβουν μέρος σε αυτό και θα θαυμάσουν την υπέροχη φυσική ομορφιά της περιοχής, ενώ θα γευτούν και το μοναδικής ποιότητας ντόπιο κρέας, αλλά σειρά άλλων τοπικών προϊόντων που παράγονται στην περιοχή.
Τη γαστρονομική επιμέλεια του Φεστιβάλ, θα φροντίσουν τα μέλη της Λέσχης Ελληνικής Γαστρονομίας.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Με αντικείμενο την οριστικοποίηση των λεπτομερειών για τη διεξαγωγή του 1ου Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ Αιγοπρόβειου Κρέατος και Τοπικών Προϊόντων που θα διεξαχθεί στα Βασιλικά, πραγματοποιήθηκε νωρίς το πρωί σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου, σύσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου.
Στο πλαίσιο της σύσκεψης , που αποτέλεσε και την δεύτερη συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων ο χώρος διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Φεστιβάλ να είναι το προαύλιο του Κλειστού Γυμναστηρίου Βασιλικών.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο