ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Σε επαναληπτική απολύμανση των χώρων του Δημαρχείου Θέρμης καθώς και όλων των κτιρίων που στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου προχώρησε το συμβεβλημένο με το Δήμο, εξειδικευμένο συνεργείο, με απόφαση του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου και με στόχο  τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την προστασία εργαζομένων και πολιτών.
Στην κατεύθυνση αυτή το συνεργείο, το Σάββατο 11 Απριλίου 2020, αναλαμβάνοντας δράση νωρίς το πρωί, ξεκίνησε τη διαδικασία της απολύμανσης από το κτίριο όπου στεγάζονται οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Θέρμης, το Δημαρχείο ακολούθως, καθώς και σε όλα τα κτίρια όπου στεγάζονται οι υπηρεσίες του Δήμου.
Στη συνέχεια οι άντρες με τον ειδικό εξοπλισμό  που περιλαμβάνει στολή και μάσκα ψέκασαν με απολυμαντικό υλικό όλους τους εξωτερικούς χώρους Τραπεζών και άλλα πολυσύχναστα σημεία περιμετρικά της πλατείας,  όπου τις τελευταίες ημέρες παρατηρήθηκε αυξημένη προσέλευση πολιτών.


Η προχθεσινή εφαρμογή του ευρύτατου προγράμματος για την απολύμανση των δημοτικών κτιρίων, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες συστάσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού, περιελάμβανε επίσης όλους τους κοινόχρηστους χώρους, τα γραφεία των εργαζομένων και τους χώρους υγιεινής στο εργοτάξιο του δήμου Θέρμης, τα γραφεία και τους κοινόχρηστους χώρους και της Οικονομικής Υπηρεσίας.
Αργά το μεσημέρι το συνεργείο συνοδευόμενο από τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Αγγέλου προχώρησε στην απολύμανση των δομών “Βοήθεια στο σπίτι” Βασιλικών, Θέρμης και Νέου Ρυσίου καθώς και των περιφερειακών αγροτικών ιατρείων των Δημοτικών Κοινοτήτων Θέρμης (Θέρμη- Τριόδι Νέα Ραιδεστός Ταγαράδες και Νέο Ρύσιο) καθώς και της Κοινότητας Βασιλικών(Βασιλικά Σουρωτή, Αγία Παρασκευή). Οι αντίστοιχες δομές της Μίκρας θα απολυμανθούν αυτή την εβδομάδα.


Όπως είναι γνωστό με απόφαση του Δημάρχου Θέρμης έχουν απολυμανθεί επίσης τα σχολεία και οι όλοι οι χώροι των δομών προσχολικής αγωγής του δήμου μας, οι χώροι των ΚΑΠΗ, ΚΕΠ, τα Κέντρα Πολιτισμού όπως και αίθουσες και κτίρια πολλαπλών χρήσεων σε όλες τις περιοχές που ανήκουν διοικητικά στον δήμο Θέρμης καθώς και όλες οι κλειστές δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο