lampades koin pant 2Το Πάσχα πλησιάζει και όλοι μας ετοιμαζόμαστε για τη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, τη μεγαλύτερη γιορτή Αγάπης, Αλληλεγγύης και Προσφοράς. Φέτος τα παιδιά του Κολεγίου “Ανατόλια” έφτιαξαν με πολλή αγάπη και μεράκι λαμπάδες τις οποίες πρόσφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θέρμης.
Συγκεκριμένα μαθητές και εκπαιδευτικοί του Κολεγίου ανταποκρινόμενοι σε σχετικό αίτημα του Κοινωνικού Παντοπωλείου επέδειξαν για μία ακόμη φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο παραδίδοντας 200 πασχαλινές λαμπάδες και δεκάδες παιχνίδια  με σκοπό να βοηθήσουν τις οικογένειες που εξυπηρετούνται από τη Δομή.

Τις λαμπάδες παρέδωσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο οι εκπαιδευτικοί  και τα παιδιά παρουσία του προέδρου του Κολεγίου κ. Πάνου Βλάχου, με την ελπίδα να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων που εξυπηρετούνται από τη δομή του Δήμου Θέρμης αλλά και την και την ευχή να προσφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερη χαρά στα παιδιά των οικογενειών που στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Αναλυτικά η δράση αποτέλεσε πρωτοβουλία του  1ου Γυμνασίου του ΚΟΛΕΓΙΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΑ και ειδικότερα του Διευθυντή        κ. Αξαρλή Στέλιου, του υπεύθυνου Καθηγητή κ. Νίκου Τσαπατσάρη και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Service As Action.

 

 

lambades koin pant 1
‘Άλλη μία σημαντική προσφορά  για πολλούς συμπολίτες μας, άλλη μία πράξη αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο έτσι ώστε όλα τα παιδιά να γιορτάσουν με χαρά τις ημέρες του Πάσχα.
 Η προσφορά των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού του Κολεγίου έρχεται να μας υπενθυμίσει το πνεύμα αλληλεγγύης που αποδεικνύει πως οποιαδήποτε ενίσχυση, για κάποιους συνανθρώπους μας είναι πολύ σημαντική.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο