ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Ανακοινώσεις, Δελτία Τύπου, Ενημέρωση|

ependysh sxoleiaΜε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται καθημερινά οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των σχολικών μονάδων, με σκοπό την ποιοτική βελτίωση του περιβάλλοντος  του εκπαιδευτικού προσωπικού και των μαθητών μας, αλλά και  προκειμένου να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα το κύρος της δημόσιας εκπαίδευσης. Οι  ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στο σύνολο των σχολικών κτιρίων του Δήμου Θέρμης περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων διορθωτικές εργασίες, ανάλογα με τις ανάγκες που παρουσιάζει η κάθε σχολική μονάδα ξεχωριστά, συμπεριλαμβανομένου και του προαύλιου χώρου.

Η καταγραφή και ιεράρχηση των παρεμβάσεων από το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας του Δήμου Θέρμης, όπως είναι ήδη γνωστό,  ξεκίνησε από τους θερινούς μήνες,  σύμφωνα πάντα με τις αναγκαιότητες της σχολικής κοινότητας. Στις συντηρήσεις περιλαμβάνονται εργασίες όπως: συντήρηση και ανακαίνιση αιθουσών διδασκαλίας, αποκατάσταση των κοινόχρηστων χώρων και των αιθουσών πολλαπλών χρήσεων, των γυμναστηρίων και των αύλειων χώρων, επισκευές ή κατασκευές (ανάλογα με τις ανάγκες) των περιτοιχίσεων, των δαπέδων, των ασφαλτικών, των βρυσών καθώς και ελαιοχρωματισμοί των εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών. Επιπλέον, οι εργασίες συντήρησης που βρίσκονται σε εξέλιξη περιλαμβάνουν:  επισκευές των υδραυλικών και ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, σιδηρουργικές, ξυλουργικές και διάφορες οικοδομικές εργασίες.

paremvaseis synthrhshs se sxoleia 2synthrhsh se sxoleio 2Δεδομένου ότι τα προβλήματα και τα αιτήματα της σχολικής κοινότητας είναι αρκετά και καθημερινά προκύπτουν νέες ανάγκες, το Τμήμα Συντήρησης θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να εξασφαλιστεί  η ομαλή διεξαγωγή της νέας σχολικής χρονιάς που μόλις ξεκίνησε. Αναλυτικά η ποιότητα και το μέγεθος των παρεμβάσεων που έχουν ήδη ολοκληρωθεί ανά σχολική μονάδα, από το Τμήμα Συντήρησης και Αυτεπιστασίας περιγράφονται στον πίνακα που ακολουθεί:

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο