Συνάντηση με την περιφερειακή διευθύντρια Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ηπείρου και Κερκύρας, της ΕΛΤΑ Α.Ε., Ζωή Στεργιούλα, καθώς και τους συνεργάτες της, είχε ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος. Τη συνάντηση απασχόλησαν τα προβλήματα στη διανομή της αλληλογραφίας τα οποία παρατηρούνται σε ορισμένες περιοχές του δήμου. Προβλήματα τα οποία αφορούν κυρίως περιοχές επέκτασης οικισμών, όπως η περιοχή επέκτασης Θέρμης, καθώς και κατοικίες οι οποίες βρίσκονται εκτός σχεδίου.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ δήμου και ΕΛΤΑ, με σαφή χρονικό προγραμματισμό επίλυσης των προβλημάτων που εντοπίζονται κάθε φορά.

Ο κ. Παπαδόπουλος επισήμανε στην περιφερειακή διευθύντρια ότι υπάρχουν περιοχές και οικισμοί στο δήμο Θέρμης οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα σχετικά με την παραλαβή της αλληλογραφίας τους, μεταξύ των οποίων και λογαριασμοί Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας οι οποίοι πολλές φορές φτάνουν στους παραλήπτες τους ενώ έχουν καταστεί εκπρόθεσμοι. Από την πλευρά της η κ. Στεργιούλα τόνισε ότι σε ορισμένες περιοχές, κυρίως νεόδμητες, υπάρχουν κενά ως προς την ονοματοδοσία των δρόμων και την αρίθμηση των κατοικιών, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η διανομή της αλληλογραφίας. Παράλληλα, συζητήθηκε και το θέμα των γραμματοθυρίδων καθώς, σε αρκετούς οικισμούς του δήμου Θέρμης οι κάτοικοι εξυπηρετούνται μέσω αυτών των θυρίδων.

Στο μεταξύ επιλύθηκε το πρόβλημα το οποίο είχε προκύψει με τη διανομή της αλληλογραφίας στην περιοχή των Βασιλικών. Έπειτα από σχετική ενημέρωση από πλευράς του δήμου, τα ΕΛΤΑ διόρισαν συμβασιούχο υπάλληλο – διανομέα ο οποίος, μάλιστα, γνωρίζει την περιοχή ώστε η διανομή να γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο