ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Θέματα τα οποία απασχολούν την κοινότητα Λιβαδίου συζήτησαν με τον δήμαρχο Θέρμης Θεόδωρο Παπαδόπουλο, ο πρόεδρος της κοινότητας Δημήτριος Γουδήρας και τα μέλη του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Λειβαδιωτών Δημήτρης Αποστολίδης, Ανέστης Μούμκας και Χάρης ΒακαλούδηςΜεταξύ των θεμάτων τα οποία απασχόλησαν τη συνάντηση ήταν  η νέα συντήρηση των γηπέδων μπάσκετ και ποδοσφαίρου της κοινότητας, καθώς και των τριών μονοπατιών πεζοπορίας του χωριού, η επισκευή της ιστορικής κρήνης «Το Τηγανάκι», όπως και η αναγκαιότητα πραγματοποίησης έργων αντιστήριξης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου.

Παράλληλα συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη λειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του δήμου το οποίο εδρεύει στο Λιβάδι και ζητήματα περαιτέρω προώθησης του εθελοντισμού στην περιοχή.

Υπήρξε μία εποικοδομητική συζήτηση, στο πλαίσιο της οποίας αποφασίστηκε η συνεργατική δράση των τριών φορέων, του δήμου, της κοινότητας και του συλλόγου για την περαιτέρω προώθηση και επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν καθημερινά τους κατοίκους καθώς και τη μέριμνα για την άμεση συντήρηση των γηπέδων και την αντιστήριξη της Εκκλησίας μας. Αξίζει να επισημάνουμε για μία ακόμη φορά πως ο Εκπολιτιστικός μας Σύλλογος Λειβαδιωτών ιδρύθηκε το έτος 1925 με την αρχική ονομασία Αλληλοβοηθητικός Σύλλογος Λειβαδιωτών Χαλκιδικής «Ο Άγιος Αθανάσιος» και είναι ένας από τους παλαιότερους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Συνάντηση με τους εκπροσώπους του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) είχε σήμερα, Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου, στο γραφείο του, ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος. Ο διευθυντής του περιφερειακού τμήματος του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. Νικόλαος Παυλίδης και ο βοηθός διευθυντής Αθανάσιος Μωραΐτης συζήτησαν με τον δήμαρχο Θέρμης για τα συνεχή προβλήματα ηλεκτροδότησης τα οποία παρουσιάζονται στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Μίκρας και συγκεκριμένα στους οικισμούς Τριλόφου, Πλαγιαρίου, Κάτω Σχολαρίου και Καρδίας.

Υπενθυμίζεται ότι για το θέμα αυτό ο δήμαρχος Θέρμης είχε αποστείλει σχετικές επιστολές προς τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. στις οποίες παρουσίαζε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συγκεκριμένες κοινότητες, ζητώντας παράλληλα να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να λυθεί το ζήτημα. Είχε ακολουθήσει σχετική απαντητική επιστολή του κ. Παυλίδη προς τον δήμαρχο Θέρμης και ορίστηκε συνάντηση προκειμένου να δρομολογηθούν οι αναγκαίες λύσεις.

(περισσότερα…)


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο