• Υπάρχει θετική χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας;
• Υπάρχει ηθική στο διαδίκτυο;
• Πώς να προστατέψετε παιδιά και εφήβους από τους κινδύνους του Ίντερνετ
• Πόση ώρα μπορούν να περνούν τα παιδιά και οι έφηβοι μπροστά στον υπολογιστή;
• Πότε θα πρέπει να ανησυχήσετε ως γονιός;
• Ποια είναι τα εργαλεία επίβλεψης στο διαδίκτυο, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης & στα διαδικτυακά παιχνίδια;

Τα ερωτήματα αυτά και άλλα πολλά θα απαντηθούν στα οκτάωρα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς Δήμου Θέρμης. Ο πρώτος κύκλος ξεκινά την Τρίτη 26 Νοεμβρίου στο 2ο Γυμνάσιο Μίκρας. Καταθέστε αίτηση συμμετοχής!

Εστιάζοντας στις νέες ανάγκες και ανησυχίες που προκύπτουν από τις εξελίξεις στο χώρο του διαδικτύου και συνεργώντας στην ευαισθητοποίηση των γονέων αναφορικά με την ασφαλή αξιοποίηση του Διαδικτύου, το οκτάωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο “Ορθή χρήση και κίνδυνοι στο διαδίκτυο” για γονείς παιδιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υλοποιείται  για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του προγράμματος συμβουλευτικής των σχολικών κοινοτήτων. Με δεδομένη την περσινή επιτυχία, φέτος θα υλοποιηθούν δύο προγράμματα ένα στο 2ο Γυμνάσιο Μίκρας, που θα ξεκινήσει την Τρίτη 26 Νοεμβρίου και ένα στο 2ο Δημοτικό Θέρμης που θα ξεκινήσει τον Μάιο 2020.

α) Τρίτη 26 Νοεμβρίου, 3,10 17 Δεκεμβρίου 2019, από τις 18.00 έως 20.00 στο 2ο γυμνάσιο Μίκρας
β) Τετάρτη 6, 13, 20 & 27 Μαΐου 2020, από τις 18.30 έως 20.30 στο 2ο δημοτικό σχολείο Θέρμης
Η κατάρτιση υλοποιείται σε ολιγομελή τμήμα, 15- 20 άτομα. Απαιτείται η συμπλήρωση αίτησης Συμμετοχής και αποστολή μέσω φαξ: 2310.486203 ή email: info@anatoliki.gr


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο