Συνεχίζεται η προσπάθεια δημιουργίας λειτουργικών Αθλητικών εγκαταστάσεων με σειρά βελτιωτικών εργασιών, οι οποίες την τρέχουσα εβδομάδα  μεταφέρθηκαν στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Νέας Ραιδεστού και επικεντρώθηκαν κυρίως σε συντηρήσεις και ελαιοχρωματισμούς καθώς και σε νέες κατασκευές εντός του γηπέδου.


Αναλυτικά τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Νέας Ραιδεστού και συγκεκριμένα:  κατασκευάστηκαν και τοποθετήθηκαν νέοι πάγκοι αθλητών και ολοκληρώθηκαν οι ελαιοχρωματισμοί όλων των χώρων του γηπέδου εσωτερικά και εξωτερικά.
Τέλος έγινε ο έλεγχος και συντήρηση των ηλεκτρολογικών και του φωτισμού του γηπέδου, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την προετοιμασία των ομάδων.
“Θέλουμε περισσότερες επιλογές για την άθληση και την ψυχαγωγία προς όλους τους δημότες μας, εξασφαλίζοντας λειτουργικές αθλητικές εγκαταστάσεις στο σύνολο του Δήμου Θέρμης, με τη σωστή και έγκαιρη συντήρησή τους, που αποτελούν διαχρονικά πρώτη προτεραιότητά μας”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΠΠΑΘ κ. Νικόλαος Λαγός.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο