ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

agritikes synergasies 2Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αφορά συνεργασίες αγροτικού – αστικού χώρου, στο οποίο μπορούν να συμμετέχουν φορείς της Αυτοδιοίκησης, Περιφέρειες και Δήμοι, αλλά και επιχειρηματίες.
Το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας και η Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ, Ανατολικής Θεσσαλονίκης ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΕ, στην οποία συμμετέχει όπως είναι γνωστό και ο Δήμος Θέρμης, οργανώνουν τη 2η Συνάντηση της Τοπικής Ομάδας Υποστήριξης (Local Stakeholders Group – LSG) του έργου «Αγροτικές – Αστικές Συνεργασίες για την Κινητοποίηση των Περιφερειακών Οικονομιών» RUMORE, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα INTERREG EUROPE.


Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 9.30, στο Αγρόκτημα της Γεωπονικής Σχολής του Α.Π.Θ.
Στο πλαίσιο της συνάντησης θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές από τους εταίρους του έργου RUMORE όπως παρουσιάστηκαν στην προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας του έργου στην Ολλανδία, καθώς και τοπικές καλές πρακτικές συνεργασιών αγροτικού – αστικού χώρου από φορείς ή εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην επικράτεια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

rumore fwtoagrotikes synergasies 1
Επιπλέον θα συζητηθούν η υφιστάμενη κατάσταση του εργαλείου πολιτικής και των επερχόμενων προσκλήσεων του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας, όπου μπορεί να συμμετέχει και ο Δήμος Θέρμης με συγκεκριμένες προτάσεις. Στις προσκλήσεις μάλιστα αναμένεται να δοθεί έμφαση στους τομείς παρέμβασης της Τοπικής Ομάδας Υποστήριξης ( LSG ) σε σχέση με το εργαλείο πολιτικής και τη Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης ( RIS3 )


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο