SV 2Ολοκληρώθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και η έκδοση πινακίδων για τα δύο νέα οχήματα που προστέθηκαν πρόσφατα στον υπάρχον στόλο του Δήμου μας και τα οποία από την ερχόμενη Δευτέρα 26 Μαρίου 2018 θα δίνουν καθημερινά τη μάχη για έναν καθαρό Δήμο, σε όλη την έκτασή του.
Συγκεκριμένα, στους δρόμους του Δήμου Θέρμης “κατεβαίνει” από την επόμενη εβδομάδα το νέο απορριμματοφόρο όχημα, για κοινά απορρίμματα των “πράσινων” κάδων ενισχύοντας τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου μας στη Δημοτική Κοινότητα Τριλόφου και την Τοπική Κοινότητα Σχολαρίου. Παράλληλα δράση αναλαμβάνει από Δευτέρα και το νέο απορριμματοφόρο όχημα, για τους υπόγειους κάδους ενισχύοντας τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου μας.

aporimatoforo 1Όπως είναι γνωστό η παραλαβή των δύο νέων οχημάτων Καθαριότητας πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα Φεβρουάριο στο αμαξοστάσιο του Δήμου Θέρμης, στο πλαίσιο της προσπάθειας ανανέωσης του στόλου απορριμματοφόρων και οχημάτων του Δήμου μας. Το δυναμικό των οχημάτων για τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Θέρμης, διαμορφώνεται πλέον σε: 24 οχήματα, 15 από αυτά για τα κοινά απορρίμματα, 4 οχήματα για τους κάδους Ανακύκλωσης, δύο οχήματα αποκομιδής απορριμμάτων για τους υπόγειους κάδους και ένα πλυντήριο κάδων. Σε αυτά, επιπλέον, θα πρέπει να προστεθούν και δύο “τράκτορες” για τα ογκώδη απορρίμματα. Νωρίς σήμερα το πρωί, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός στο αμαξοστάσιο του Δήμου, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Σωκράτη Σαμαρά, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σταύρου Κουγιουμτζίδη και του προσωπικού της Υπηρεσίας.

aporrimatoforo 5aporrimatoforo 4aporrimatoforo 10Αξίζει να σημειωθεί πως ολοκληρώθηκε και η διαδικασία τοποθέτησης των επιπλέον 12 υπόγειων κάδων στη Δημοτική Κοινότητα Βασιλικών και την Τοπική Κοινότητα Σουρωτής, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης του υφιστάμενου δικτύου και οι υπόγειοι κάδοι ανέρχονται πλέον στους 150 συνολικά σε όλο το Δήμο Θέρμης. Οι προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την ενίσχυση της  Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Θέρμης, στοχεύουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στη βελτίωση της εικόνας της πόλης μας.
«Η καθαριότητα στη Θέρμη είναι μια δύσκολη και καθημερινή μάχη, στην οποία μετέχουμε όλοι, Δήμος και πολίτες. Καταφέραμε με συνεχείς και διαρκείς προσπάθειες να αυξήσουμε τόσο τους κάδους, όσο και τα οχήματα καθαριότητας, να εκσυγχρονίσουμε τις υποδομές και να ενισχύσουμε δραστικά την καθημερινή λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας στον Δήμο μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε στην απόκτηση επιπλέον κάδων ανακύκλωσης, στην κατεύθυνση συνέχισης του αδιάκοπου και κοπιαστικού αγώνα, για την αντιμετώπιση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων στον τομέα της Καθαριότητας με όσο το δυνατόν περισσότερες δυνάμεις, αλλά και με πολίτες ενεργά αρωγούς στη συνολική προσπάθεια», σημείωσε χαρακτηριστικά με την ολοκλήρωση του καθιερωμένου Αγιασμού, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Σωκράτης Σαμαράς.

 

 

 

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο