ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

titibismata 4Καθώς η άνοιξη κάνει αύριο αισθητή την παρουσία της , τα παιδιά των ΚΠΑΠ Θέρμης την καλωσόρισαν από σήμερα, με χειροτεχνίες που ομόρφυναν την τάξη τους αλλά και άλλαξαν τη διάθεση όλων! Τα “τιτιβίσματα” έκαναν την εμφάνισή τους στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Θέρμης, δίνοντας ζωντάνια στην τάξη, με χρώματα και ευχάριστες κατασκευές στα χρώματα της Άνοιξης.


Η άνοιξη ήρθε από σήμερα δυναμικά στην τάξη των ΚΔΑΠ Θέρμης, η οποία γέμισε με πουλιά και τιτιβίσματα, με δεκάδες διασκεδαστικές, όμορφες και πάνω από όλα πολύχρωμες κατασκευές . Για μία ακόμη φορά, τα παιδιά με την βοήθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού των ΚΔΑΠ Θέρμης, κατάφεραν καλλιεργώντας την φαντασία τους,  με λίγα και απλά υλικά και αντικείμενα, αξιοποιώντας τη δημιουργικότητά τους, να φτιάξουν έναν όμορφο κόσμο διασκέδασης. Ασχολήθηκαν και κατασκεύασαν δημιουργίες  σχετικές με την άνοιξη, έμαθαν για τα ανοιξιάτικα ¨τιτιβίσματα”.

titibismata 3titibismata 1
Τα αποτελέσματα και οι πολύχρωμες κατασκευές εκπλήσσουν αφήνοντας σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις. Μέσα από τις όμορφες δημιουργίες τους τα παιδιά γνώρισαν τα “Ανοιξιάτικα Τιτιβίσματα”, αυτή τη μεγάλη γιορτή των συναισθημάτων.
Ανοιξιάτικα ……τιτιβίσματα σημαίνει πως ήρθε η Άνοιξη, τα προεόρτια της γονιμότητας όλης της φύσης γι’ αυτό και τα μάτια.. τιτιβίζουν. Μέσα από τις δημιουργίες τους επιπλέον,  τα παιδιά κατάλαβαν γιατί η άνοιξη θεωρείται η νεότητα του έτους και η νεότητα η άνοιξη της ζωής. Γιατί είναι η μητέρα που μας χαρίζει καινούργια βλαστάρια της ζωής. Και τέλος, γιατί όταν  ακούμε τη λέξη Άνοιξη, διάφορες λέξεις μας έρχονται στο μυαλό. Λέξεις γεμάτες χρώματα και αρώματα, γεμάτες ήχους και συναισθήματα. Λέξεις όπως: λουλούδια, πουλιά, πεταλούδες, τραγούδια, χαρά και ελπίδα.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο