ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

stolismos 2Τα γιορτινά του φορά σιγά σιγά ο Δήμος Θέρμης. Τα συνεργεία του τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας ξεκίνησαν από τις αρχές της εβδομάδας το στολισμό και ακολουθώντας το προγραμματισμό αλλά και σχεδιασμό της ΔΕΠΠΑΘ,  ήδη έχουν τοποθετηθεί από τους ηλεκτρολόγους τα πρώτα φωτάκια σε κεντρικούς αλλά και μικρότερους δρόμους, καθώς και στις πλατείες των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου.

stolismos paramana karaviΤο μεγάλο παραδοσιακό καράβι στην πλατεία Παραμάνα έχει πάρει ήδη τη θέση του ,ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εργασιών για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο έχουν ολοκληρωθεί. Και σήμερα από νωρίς το πρωί, τα συνεργεία του Δήμου μας εργάζονται σε κάθε γωνιά, με στόχο να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό ο εορταστικός διάκοσμος στη Θέρμη.
Ηλεκτρολόγοι του τμήματος Συντήρησης και Αυτεπιστασίας θα βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους, ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο προγραμματισμό και σχέδιο για τον εορταστικό διάκοσμο, που έρχεται και ‘κουμπώνει’ με τον περσινό στολισμό. Ενσωματώνοντας και κάποια νέα είδη που θα στήνονται σε διαφορετικά σημεία της Θέρμης και στις γειτονιές μας, τις επόμενες ημέρες ο εορταστικός διάκοσμος θα πάρει την τελική του μορφή.

stolismos paramana 2stolismos 3stolismos 5Η Θέρμη στολίζεται, μεταμορφώνεται και περιμένει κατοίκους και επισκέπτες  σε ένα μοναδικό πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων.
Ο Δήμος Θέρμης και η ΔΕΠΠΑΘ, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα γιορτάσει φέτος τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με ποικίλες εορταστικές εκδηλώσεις, βασισμένες σε παραδοσιακές αξίες που σηματοδοτούν τις αγαπημένες γιορτές μικρών και μεγάλων. Στο επίκεντρο θα βρίσκεται το παιδί και η οικογένεια, δημιουργώντας για όλους μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Τα Χριστούγεννα στη Θέρμη θα είναι διαφορετικά, σύγχρονα και καλλιτεχνικά με έμφαση στον πολιτισμό, λουσμένα στο φως και τη μουσική. Ο Δήμος Θέρμης και η ΔΕΠΠΑΘ κάθε χρόνο πραγματοποιούν εορταστικά  δρώμενα, τα οποία θα απλώνονται φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες, στις πλατείες και στις γειτονιές, ώστε όλοι οι δημότες  και ιδιαίτερα τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να νιώσουν τη γιορτινή ατμόσφαιρα κοντά τους.

stolismos paramana 2
Υπενθυμίζεται ότι το άναμμα των φώτων του παραδοσιακού Χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα στολίσει την πλατεία Παραμάνα της Θέρμης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017,  στις 19:30 το βράδυ με την παρουσία του Άγιου Βασίλη αλλά και ποικίλα δρώμενα για τα παιδιά όπως face painting και τα φετινά “ανεμοσκορπίσματα”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο