ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

Δελτία Τύπου, Εκδηλώσεις|

Χωρίς τίτλοΜε ένα σαββατοκύριακό αφιερωμένο στον αγώνα κατά των ναρκωτικών κορυφώνονται οι εκδηλώσεις που διοργανώνει η Επιτροπή Οργάνωσης Αθλητικών Δραστηριοτήτων στον αγώνα κατά των ναρκωτικών του δήμου Θέρμης. Με το σύνθημα “ο αθλητισμός είναι ζωή”, η επιτροπή που απαρτίζεται από μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς διοργανώνει με τη στήριξη του δήμου Θέρμης μια σειρά εκδηλώσεων κατά των ναρκωτικών στις οποίες συμμετέχουν μαθήτριες και μαθητες δημοτικών και γυμνασίων του δήμου Θέρμης.

Οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν από τη Ν.Ραιδεστό και το Τριάδι την προηγούμενη εβδομάδα και ολοκληρώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Θέρμη. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 22 Απριλίου από τις 15:00 έως τις 19:00 στο γήπεδο του Θερμαϊκού θα γίνουν οι ημιτελικοί και τελικοι αγώνες ποδοσφαίρου για αγόρια και κορίτσια. Στη συνέχεια η γιορτή θα μεταφερθεί στην πλατεία της Θέρμης όπου μαθητές 3ου Γυμνασίου Θέρμης θα τραγουδήσουν “κατά των ναρκωτικών”, ενώ εθελοντές θα πλαισιώσουν με μουσική και χορευτικά. Το πρόγραμμα της μέρας θα κλείσει με συναυλία Blues – Rock.

Την Κυριακή 23 Απριλίου από τις 12:00 έως τις 13:30 τα δημοτικά σχολεία του Τριαδίου και της Ν. Ραιδεστού θα αγωνιστούν στο ποδόσφαιρο, ενώ το απόγευμα στις 16:00 στο περιβαλλοντικό πάρκο του Φράγματος της Θέρμης θα γίνουν οι τελικοί αγώνες μπάσκετ για αγόρια και κορίτσια γυμνασίου.

 


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο