ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ:

στηρίζωΜε αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας της επιχείρησης “ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.”, διοργανώθηκε συναυλία στις 9 Σεπτεμβρίου 2016 στο Φράγμα Θέρμης. Τη συναυλία οργάνωσε ο “Πολιτιστικός Σύλλογος Σουρωτής” και ο Αθλητικός Σύλλογος “Ορφέας Σουρωτής”, σε συνεργασία με την “ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε”, με σκοπό τα έσοδά της να διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο Κοινωνικό Παντοπωλείου του δήμου Θέρμης. Συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου παραδόθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής αξίας 700 ευρώ περίπου, από τα έσοδα της εκδήλωσης αυτής, για να καλύψει ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου, το οποίο από το 2017 αναβαθμίζεται και στελεχώνεται με νέους εξειδικευμένους εργαζομένους ενώ ταυτόχρονα ξεκινά και η λειτουργία του νέου “Κοινωνικού Φαρμακείου” του δήμου Θέρμης.

Κατά την παράδοση του υπολογιστή έγινε συνάντηση των υπευθύνων του “Κοινωνικού Παντοπωλείου” του δήμου Θέρμης και του Προέδρου του “Πολιτιστικού Συλλόγου Σουρωτής” κ. Ηλία Οικονόμου, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη δομή του Δήμου. Υποσχέθηκε ότι θα τεθεί θέμα τόσο στο Δ.Σ. του “Πολιτιστικού Συλλόγου Σουρωτής” όσο και του “Ορφέα Σουρωτής” για δημιουργική συνεργασία στο μέλλον και τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων του δήμου μας.

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τη λειτουργία του “Κοινωνικού Παντοπωλείου” δήμου Θέρμης κ. Κώστας Τιτέλης ευχαριστεί θερμά την επιχείρηση “ΣΟΥΡΩΤΗ Α.Ε.”, τους εργαζόμενους του συλλόγου Σουρωτής καθώς και τον Πολιτιστικό και Αθλητικό Σύλλογο για την προσφορά τους και την προθυμία που έδειξαν να συνεχίσουν να προσφέρουν και να συμπαραστέκονται στο έργο του “Κοινωνικού Παντοπωλείου”.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Μετάβαση στο περιεχόμενο