Με την πολύτιμη συνδρομή και υπηρεσίες των εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Θέρμης εντοπίστηκε εξαφανισμένη ηλικιωμένη γυναίκα που έπασχε από άνοια στο Δήμο Θέρμης. Παράλληλα, οι εθελοντές μας συμμετείχαν και στην προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών της μεγάλης θεομηνίας στη Χαλκιδική.

 
Αναλυτικά, συνεχίζουν να δίνουν ένα σημαντικό παράδειγμα ανθρωπιάς και εθελοντικής προσφοράς οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Θέρμης .
Η Εθελοντική μας Ομάδα, για μία ακόμη φορά προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες της στο συνάνθρωπο δημιουργώντας παράλληλα τις κατάλληλες προϋποθέσεις για τη συμμετοχή, ολοένα και περισσότερων δημοτών μας στην εθελοντική δράση και προσφορά. Οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, έχουν αποδείξει πολλές φορές τη σημαντική συμβολή τους στην τοπική κοινωνία, αποτελώντας ταυτόχρονα πολύτιμους συνεργάτες του Δήμου μας.


Την εβδομάδα που μας πέρασε, οι Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Θέρμης βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή της κακοκαιρίας στη δίνη των τραγικών στιγμών που βίωσε και βιώνει ως σήμερα η Χαλκιδική, προσφέροντας βοήθεια και συνδράμοντας όπου τους ζητήθηκε με σκοπό την ανακούφιση των πληγέντων συνανθρώπων μας.
Παράλληλα την περασμένη Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019, χάρη στην πολύτιμη βοήθεια των συνδημοτών μας και από συντονισμένες προσπάθειες της ομάδας και του κ. Μίλτου Μπενάκη από την ομάδα της ΕΠΟΜΕΑ ,βρέθηκε ηλικιωμένο άτομο που έπασχε από άνοια και είχε εξαφανιστεί από το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Η ηλικιωμένη κυρία ήταν καλά στην υγεία της και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Παπανικολάου.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο