Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Θέρμης ενημερώνει ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του  Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ)  η  καταβολή των επιδομάτων και παροχών θα γίνει τις επόμενες μέρες. Αναλυτικότερα, σήμερα Παρασκευή 23 Αυγούστου, καταβάλλονται τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα.
Τη Δευτέρα 26 Αυγούστου, θα καταβληθεί το επίδομα στέγασης (ενοικίου) σε όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως τις 31 Ιουλίου και αυτή έχει εγκριθεί. Υπενθυμίζεται ότι η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Επίσης, τη Δευτέρα 26 Αυγούστου θα καταβληθούν το επίδομα στεγαστικής συνδρομής σε 1.629 δικαιούχους, καθώς και το επίδομα ομογενών σε 8.656 δικαιούχους.
Την Τρίτη 27 Αυγούστου, θα καταβληθεί το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) σε 272.643 δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Ιουλίου. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.
Την ίδια μέρα, Τρίτη 27 Αυγούστου, θα καταβληθούν επίσης οι συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων μηνός Σεπτεμβρίου σε 34.240 δικαιούχους.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκέπτεστε την ηλεκτρονική σελίδα του ΟΠΕΚΑ ή απευθύνεστε απευθείας στα γραφεία του, στην οδό 26ης Οκτωβρίου 54-56, Περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκη.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο