Με περισσότερες συμμετοχές σε σχέση με τις περασμένες χρονιές, ολοκληρώνεται με απόλυτη επιτυχία μεθαύριο Τετάρτη 31 Αυγούστου 2019 το πρόγραμμα “Θάλασσα 2019” για τα μέλη όλων των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Θέρμης. Όπως είναι γνωστό στο φετινό πρόγραμμα “Θάλασσα 2019” οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις εξακόσιες πενήντα με κατακόρυφη αύξηση του ενδιαφέροντος των μελών των ΚΑΠΗ για συμμετοχή στις φετινές θαλάσσιες εξορμήσεις, που η Δημοτική Αρχή Θέρμης σε συνεργασία με τη Διοίκηση των ΚΑΠΗ κάλυψε πραγματοποιώντας συνολικά 200 περίπου δρομολόγια για 15 ημέρες συνολικά.


Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου και ολοκληρώνεται όπως προαναφέρθηκε μεθαύριο Τετάρτη. Τα δρομολόγια πραγματοποιήθηκαν για μία ακόμη χρονιά σε κοντινές παραλίες όπως τα Νέα Πλάγια, τα Φλογητά, η Βεργιά Χαλκιδικής και ο Ποταμός Επανομής. Το “Θάλασσα 2019” είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα και με εξαιρετικά μεγάλη αποδοχή καθώς φέτος συμμετείχαν περίπου 670 μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας.

Την περασμένη εβδομάδα τα μέλη τουΚΑΠΗ Θέρμης, παρουσία του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου διοργάνωσαν την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια εκδήλωση ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο