Χθες, Τετάρτη 3.4.2019, πραγματοποιήθηκε η οριστική παραλαβή του έργου του Κλειστού Προπονητηρίου Ταγαράδων.
Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού €660.000, κατασκευάστηκε από την εταιρεία ΗΛΕΚΤΩΡ ΑΕ, ως αντισταθμιστική παροχή της εταιρείας προς τον Δήμο Θέρμης και την Κοινότητα Ταγαράδων.
Το προπονητήριο είναι ένα σύγχρονο κτίριο, με ξύλινο παρκέ, και χώρο άθλησης για ομαδικά αθλήματα (καλαθόσφαιρα και βόλεϊ).
Με την κατασκευή του Πολιτιστικού Κέντρου που προγραμματίζεται από τον Δήμο δίπλα στο Προπονητήριο, θα ολοκληρωθεί ένας χώρος εκπαίδευσης, αθλητισμού και πολιτισμού για τον οικισμό και την ευρύτερη περιοχή.

Στη φωτογραφία τα μέλη της Επιτροπής Παραλαβής του έργου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Πολεοδομίας κ. Απόστολος Τσολάκης, η Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Ιωάννα Γαλαζούλα και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών της Διεύθυνσης Πολεοδομίας κ. Γιάννης Κρεμμύδας, πλαισιωμένοι από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ταγαράδων κ. Δημήτριο Καλαθά και τους εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρείας κ.κ. Χριστόφορο Γουναρίδη και Χρήστο Χασαπόπουλο.


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο

Comments are closed.

Close Search Window
Μετάβαση στο περιεχόμενο